Skocz do zawartości

[rower]Kross level a3 2013 vs level a4 2012 vs inny

damian407

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Na początek chciał bym powitać wszytskich forumowiczów.

Chciał bym kupić mój 1 lepszy rower do ceny 2000zł  +-300zł

Myślałem nad :

Kross level a3 2013 / 2199

Kross level a4 2012 / 2299

Jaki jeszcze rower moglibyście mi polecić do tej ceny.

Jeździł będe 60% asfalt 40% drogi piaskowe itp , chcę rower mtb

I jeszcze które hamucle są lepsze hayesy z A3 czy shimano z A4

Z góry dziękuję za odpowiedź, Pozdrawiam

P.S ważę 70kg i mam 185 wzrostu

Napisano

w swoim temacie też porównuje akurat Krossy LA3 2013, LA4 2013 i i BE3 gdzie LA4 moge miec nawet 240zl taniej niz katalog wiec chyba warto zainteresowac sie tym modelem, poniewaz konczy sie sezon i pewnie beda coraz wieksze znizki robic jak sie umowy pokoncza

Napisano

No właśnie, jeśli chodzi o ceny katalogowe to ja bym brał Black Edition 3 wersję 2012 za 2099,- (gorsze opony tylko - Impac Trailpac'i zamiast Rapid Robów)

Napisano

sklep ktory mi podales ma ten rower juz za 1999zl

damian407 w Poznaniu w biklandzie jest A6 2012 na ramie 21 i facet chce go sprzedac w dobrej cenie wiec mozesx przedzwonic i sie zapytac za ile go pusci i moze bedzie warto dolozyc

Napisano

a od razu potrzebujesz rower? bo za miesiac koncza sie umowy z rocznikiem 2013 i chyba beda mogli z cena dobrze zejsc

Napisano

w tym sklepie co pokazujesz jest A4 2012 za 2299 ale skolei na ul, 3 maja Galeria Tęcza u CIebie jest martes sports i jest na Kross black edition 3 czyli A4 2012 w innym malowaniu i słabszych oponach za 1999zł mysle ze to dobry wybor bo tez sie nad nim zastanawiam tylko ja biore pod uwage pozniejszy serwis bo mysle ze lepiej kupic rower w pro sklepie gdzie moge go serwisowac i beda do mnie lepiej podchodzic zwg na to ze zrobilem u nich zakup.

ja wlasnie zamowilem 2szt level a42013 zwg na rabat i serwisowanie
Napisano

Właśnie wrócilem z 1 jazdy :D Kupiłem w "rower complex" Kross level a4 2013r za 2250 i przegląd za 3 mies gratis :D Naprawde zajefajny rower.

Napisano

No, jedyne czego żałuję to że nie było rocznika 2012 bo 100zł tańszy, lepsza przednia przerzutka i manetki od przerzutek. Ale i tak nie ma na co narzekać, zrobiliśmy dobry zakup :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...