siimon Napisano 5 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Gdzie w Warszawie najlepiej w okolicach Bemowa mogę dokonać tego "zabiegu". Obdzwoniłem okoliczne serwisy tylko w jednym wykonują ale akurat zepsuła im się maszynka. Większość nie wie o co chodzi. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adriansocho Napisano 5 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Gdzie w Warszawie najlepiej w okolicach Bemowa mogę dokonać tego "zabiegu". Obdzwoniłem okoliczne serwisy tylko w jednym wykonują ale akurat zepsuła im się maszynka. Większość nie wie o co chodzi. Dzięki. U Szurkowskiego próbowałeś? Albo na Gibalskiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siimon Napisano 8 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Rower trafił do AIRBIKE na Bitwy Warszawskiej. Zostawiłem w piątek wieczorem w sobotę koło południa rower był gotowy. Dziś po pracy idę po sprzęt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paszczaq Napisano 9 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Rower trafił do AIRBIKE na Bitwy Warszawskiej. Zostawiłem w piątek wieczorem w sobotę koło południa rower był gotowy. Dziś po pracy idę po sprzęt. Dasz znać jaki koszt planowania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burz Napisano 2 Września 2013 Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Czekamy na info, ile to kosztowało:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siimon Napisano 2 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 2 Września 2013 50zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.