Skocz do zawartości

[Amortyzator] jaki amortyzator do skakania najlepszy ?

Rekomendowane odpowiedzi

po 1 co rozumiesz pod pojęciem

"skakanie". Po 2 amortyzator wybierasz pod rame. Nie kazda rama jest przystosowana pod 2-półke itd. Więc napusz jak jeździsz, jaką masz rame oraz umiejetnaści. Bo z pustego i salomon nie nabije.

Wysłane z mojego GT-I9100

po 1 co rozumiesz pod pojęciem

"skakanie". Po 2 amortyzator wybierasz pod rame. Nie kazda rama jest przystosowana pod 2-półke itd. Więc napusz jak jeździsz, jaką masz rame oraz umiejetnaści. Bo z pustego i salomon nie nabije.

Wysłane z mojego GT-I9100

Ramę mam 17.5 cala, rozmiar rury sterowej to 1 lub 1/8 cala. Skacze różnie, tzn. wykonuje triki itd., ale nie tylko, jeżdżę również na skocznie itp. 

:D

Nie chciałbym nic mówić, ale ten rower nie nadaje się do skakania. To rama do rekreacyjnego XC.

Wiem, że nie nadaje się do skakania, ale ja kupuje amortyzator do innego kellysa, a tą ramę podałem przykładowo. Amortyzator kupuje do kellysa na którym można skakać. :D

• Mod Team

Wiem, że nie nadaje się do skakania, ale ja kupuje amortyzator do innego kellysa,

Normalnie za dysmózgie nie można dostać kary ale po tej wypowiedzi sie nad tym poważnie zastanawiam ... jak masz zamiar takimi błyskotliwymi myślami tu się dzielić to lepiej tego nie rób.

• 2 tygodnie później...

Cześć!

Mam pewien problem, ponieważ nie wiem jaki amortyzator do skakania wybrać ?

Na amortyzator mogę przeznaczyć ok. 400 zł, max. 500 zł.

Z góry wielkie dzięki. :D

Na to pytanie jest tylko jedna odpowiedź: Duro. Reszta to offtop

a to pytanie jest tylko jedna odpowiedź: Duro

To ciekawe co powiesz o Drop Off`ie, Z1, Stance`ach, Nixonie i paru innych modelach które można dorwać w tej cenie.

PS. Specjalnie nie pisałem od Duro FR20 bo były by głosy że to, to samo co zwykłe...

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...