kaspeed Napisano 5 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Czołem. Planuję wycieczkę, której trasa ma przebiegać m. innymi Szklarka Radnicka - Gryżyna. Czy jest tam jakiś asfalt? Czy da radę przejechać na 1.5' slick? Przejechać i odczuwać jakąś frajdę a nie walkę z materią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zahas Napisano 5 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Minęło już trochę czasu odkąd byłem w tamtych okolicach ale z tego co pamiętam pomiędzy Szklarką a Grabinem znajduje się dość uciążliwy bruk a dalsza część trasy do Gryżyny to już wyłącznie drogi gruntowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaspeed Napisano 7 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Minęło już trochę czasu odkąd byłem w tamtych okolicach ale z tego co pamiętam pomiędzy Szklarką a Grabinem znajduje się dość uciążliwy bruk a dalsza część trasy do Gryżyny to już wyłącznie drogi gruntowe. Dzięki za info, chwilowo pominąłem, i pojechałem do Świebodzina przez Skąpe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 8 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Dawajcie Chłopaki do Świeradowwa!Właśnie jestem po Zlocie!Świetna sprawa, a trasy... Bajka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tauka Napisano 10 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 A nie mówiłem że kozacko. Na weekend znowu Chen lecieć... Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaspeed Napisano 12 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Dawajcie Chłopaki do Świeradowwa! Właśnie jestem po Zlocie! Świetna sprawa, a trasy... Bajka! No jak pisałem mam plan na weekend długi sierpniowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.