kaspeed Napisano 5 Lipca 2013 Napisano 5 Lipca 2013 Czołem. Planuję wycieczkę, której trasa ma przebiegać m. innymi Szklarka Radnicka - Gryżyna. Czy jest tam jakiś asfalt? Czy da radę przejechać na 1.5' slick? Przejechać i odczuwać jakąś frajdę a nie walkę z materią.
zahas Napisano 5 Lipca 2013 Napisano 5 Lipca 2013 Minęło już trochę czasu odkąd byłem w tamtych okolicach ale z tego co pamiętam pomiędzy Szklarką a Grabinem znajduje się dość uciążliwy bruk a dalsza część trasy do Gryżyny to już wyłącznie drogi gruntowe.
kaspeed Napisano 7 Lipca 2013 Autor Napisano 7 Lipca 2013 Minęło już trochę czasu odkąd byłem w tamtych okolicach ale z tego co pamiętam pomiędzy Szklarką a Grabinem znajduje się dość uciążliwy bruk a dalsza część trasy do Gryżyny to już wyłącznie drogi gruntowe. Dzięki za info, chwilowo pominąłem, i pojechałem do Świebodzina przez Skąpe.
Kenzie Napisano 8 Lipca 2013 Napisano 8 Lipca 2013 Dawajcie Chłopaki do Świeradowwa!Właśnie jestem po Zlocie!Świetna sprawa, a trasy... Bajka!
tauka Napisano 10 Lipca 2013 Napisano 10 Lipca 2013 A nie mówiłem że kozacko. Na weekend znowu Chen lecieć... Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 4
kaspeed Napisano 12 Lipca 2013 Autor Napisano 12 Lipca 2013 Dawajcie Chłopaki do Świeradowwa! Właśnie jestem po Zlocie! Świetna sprawa, a trasy... Bajka! No jak pisałem mam plan na weekend długi sierpniowy.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.