Skocz do zawartości

[bidon i koszyk] Czy bidony CamelBak pasują do ELITE Custom Race?

stream

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć!

Czy bidon CamelBak Podium pasuje do koszyka ELITE Custom Race? Bo bidony ELITE do wcześniej wymienionego koszyka na pewno pasują. Ktoś jest w stanie polecić jakiś bidon (by nie śmierdział, by był szczelny)?

Pozdrawiam!

Napisano

Pasuje ale koszyk trzyma bidon "tak sobie". Koszyki elite w górnej części mają haczyk który łapie za w tym celu wykonane wgłębienie w bidonach elite. W teren nie ryzykowałbym bo bidon camelbaka zbyt fajny i zbyt drogi.

• Mod Team
Napisano

Pasuje tak sobie .

Koszyk Elite jest dosyć ciasny, włożenie i wyjęcie bidonu jest dosyć utrudnione. Po kilkunastu razach wkładanie i wyjmowanie jest łatwiejsze,ale bidon ma lekka tendencję do wysuwania się ( szczególnie pełny).

Do tego koszyka idealnie pasuje bidon Elite Iceberg ,który , w porównaniu z Podiumem , nieco krócej trzyma temperaturę.

Napisano

W takim razie, który koszyk utrzyma stabilnie i pewnie bidon CamelBak? Nad ELITE Iceberg też myślałem i jeśli CamelBak nic nie jest w stanie dobrze utrzymać to chyba jego kupię.

Pozdrawiam!

Napisano

Camelbaki bardzo dobrze trzymaja koszyki Zefala - zarowno Spring jak i Wizz.

Wozilem i woze takie zestawy w kazdych warunkach i nigdy nie mialem zadnego problemu.

Napisano

Witam

Od kilku lat mam bidon Podium Chill Camelbak i koszyk Elite Custom Race. Na początku ciężko wchodził, ale jak bidon pokryje się trochę kurzem,pyłem, wchodzi idealnie. Szybko i pewnie. Ząbek w Elite pasuje do przewężenia w Podium. Mi nigdy w terenie bidon nie wypadł, ani sie nie wysunął. Przez to, że Elite jest "elastyczny", dobrze trzyma i łatwo się wyjmuje. Przy sztywnym jak stal, przepraszam aluminium, koszyku, albo mocno trzyma, albo łatwo się wyjmuje.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...