stream Napisano 5 Lipca 2013 Napisano 5 Lipca 2013 Cześć! Czy bidon CamelBak Podium pasuje do koszyka ELITE Custom Race? Bo bidony ELITE do wcześniej wymienionego koszyka na pewno pasują. Ktoś jest w stanie polecić jakiś bidon (by nie śmierdział, by był szczelny)? Pozdrawiam!
arroyo Napisano 5 Lipca 2013 Napisano 5 Lipca 2013 Pasuje ale koszyk trzyma bidon "tak sobie". Koszyki elite w górnej części mają haczyk który łapie za w tym celu wykonane wgłębienie w bidonach elite. W teren nie ryzykowałbym bo bidon camelbaka zbyt fajny i zbyt drogi.
Mod Team durnykot Napisano 5 Lipca 2013 Mod Team Napisano 5 Lipca 2013 Pasuje tak sobie . Koszyk Elite jest dosyć ciasny, włożenie i wyjęcie bidonu jest dosyć utrudnione. Po kilkunastu razach wkładanie i wyjmowanie jest łatwiejsze,ale bidon ma lekka tendencję do wysuwania się ( szczególnie pełny). Do tego koszyka idealnie pasuje bidon Elite Iceberg ,który , w porównaniu z Podiumem , nieco krócej trzyma temperaturę.
stream Napisano 5 Lipca 2013 Autor Napisano 5 Lipca 2013 W takim razie, który koszyk utrzyma stabilnie i pewnie bidon CamelBak? Nad ELITE Iceberg też myślałem i jeśli CamelBak nic nie jest w stanie dobrze utrzymać to chyba jego kupię. Pozdrawiam!
arroyo Napisano 5 Lipca 2013 Napisano 5 Lipca 2013 Problemem nie jest camelbak tylko fakt że wybrałeś plastikowy koszyk. Weź coś w tym stylu z aluminium i po problemie http://allegro.pl/koszyk-na-bidon-author-abc-50-czarny-27-g-i3371899957.html
PiotrekJ Napisano 5 Lipca 2013 Napisano 5 Lipca 2013 Camelbaki bardzo dobrze trzymaja koszyki Zefala - zarowno Spring jak i Wizz. Wozilem i woze takie zestawy w kazdych warunkach i nigdy nie mialem zadnego problemu.
Mod Team durnykot Napisano 5 Lipca 2013 Mod Team Napisano 5 Lipca 2013 Dokładnie- połączenie Zefal Wizz+ Podium działa idealnie.
Laos Napisano 6 Lipca 2013 Napisano 6 Lipca 2013 Witam Od kilku lat mam bidon Podium Chill Camelbak i koszyk Elite Custom Race. Na początku ciężko wchodził, ale jak bidon pokryje się trochę kurzem,pyłem, wchodzi idealnie. Szybko i pewnie. Ząbek w Elite pasuje do przewężenia w Podium. Mi nigdy w terenie bidon nie wypadł, ani sie nie wysunął. Przez to, że Elite jest "elastyczny", dobrze trzyma i łatwo się wyjmuje. Przy sztywnym jak stal, przepraszam aluminium, koszyku, albo mocno trzyma, albo łatwo się wyjmuje. Pozdrawiam
RadekRemik Napisano 8 Lipca 2013 Napisano 8 Lipca 2013 Pasuje, chociaż według mnie trochę kiepskiej jakości jest ten koszyczek.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.