Piehursson Napisano 4 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Szukam odpowiednich pedałów i butów do mojego crossa. Najczęściej jeżdżę na szosie i często całkiem żwawo. Dodatkowo myślę nad startem w maratonie w lekkim terenie czysto dla zabawy i rozrywki. jakie pedały i buty byście polecili, które sprawdzą się i na szosie i w terenie? Fajnie gdyby cena była jak najniższa ale oczywiście jakość na pierwszym miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zadra1965 Napisano 4 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Pedały m 540 schimano, buty te które będą dobre na stopy . Koniecznie trzeba przymierzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bliitz Napisano 4 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Hej Również jeżdżę na crossówce, pedały shimano m540 oraz buty specialized mtb sport, zestaw sprawdza się bardzo dobrze. Odradzam pedały shimano m520, miałem i musiałem zmienić bo zaczęły strasznie trzeszczeć i nić nie mogłem na to poradzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piehursson Napisano 5 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 jak długo uskuteczniacie jazdę na m540? łapią luzy z czasem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 5 Lipca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 łapią luzy z czasem? nic nie jest niezniszczalne. Godne polecenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bliitz Napisano 5 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 nic nie jest niezniszczalne. Godne polecenia. Ja po zmianie z 520 zrobiłem ponad 700km do tej pory. Czym się objawiają takie luzy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piehursson Napisano 5 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 może np. wystąpić luz między butem a pedałem (nie wiem dokładnie jak to opisać). Chodzi o to, że ciągnąc pedał nie robisz tego płynnie bo właśnie występuje luz i w pierwszej kolejności w górę idzie but, następuje luz i dopiero wtedy jest ciągnięty pedał. To może być dość irytujące. Pytanie czy takie luzy da się zniwelować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.