Glac Napisano 4 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Mam problem z gniazdem Spd do którego sie wkręca bloki. Normalnie blok jest osadzony i nie ma prawa się ruszyć a mi się rusz do w prawo i w lewo i do przodu i do tyłu. Co może byc z tym gniadzdem ?? Czy Budy dać do gwarancji ?? Jak to naprawić ?? Plis Pomocy w sobote mam zawody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralphi Napisano 4 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Jakie buty ? U mnie samo gniazdo do czasu przykręcenia bloku jest ruchome - chociażby w celu regulacji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kinder85 Napisano 4 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Od spodu bloku są ząbki które "wgryzają" się podczas dokręcania, nie ma prawa to się ruszyć jak mocno dokręcisz. Może fote daj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.