Marix Napisano 13 Maja 2006 Napisano 13 Maja 2006 Witam Ostatnio chciałem zmienić sygnature, patrze w okienko edycji a tam same dziwne znaczki (zamiast zapisu normalnego znacznikami forumowymi, wszystkie formatowania były w stylach. Wystarczyło dać aktualizuj i zamiast kolorowego tekstu mielismy tekst otoczony doooła tymi znaczkami i kodowaiami w stylach. od tego czasu w ogole nie moge zadnego tekstusofrmatowac daje size 2 i w sygnaturce mam [ size=2 ] teeeeeeekst i zamkniecie znacznika coś padło!
neo6 Napisano 13 Maja 2006 Napisano 13 Maja 2006 u mnie tez nie działa podlikowanie w sygnaturze, niedawno czytalem posta ze ktos (nie pamietam juz kto) mial problem z podlinkowaniem rowniez w poscie, miejmy nadzieje ze wkrotce wroci wszystko do normy
BART_osz Napisano 13 Maja 2006 Napisano 13 Maja 2006 Tu klik tez bylo o tym wspominane. Na poczatku sypaly sie url'e w niektorych postach teraz juz tez w sygnaturze :-/
Root Admin Mieciu Napisano 13 Maja 2006 Root Admin Napisano 13 Maja 2006 nic sie nie sypie. byl wylaczony kod bb. Radzę wam teraz przeczytać regulamin, zanim posypią się ostrzeżenia.
BART_osz Napisano 13 Maja 2006 Napisano 13 Maja 2006 A dlaczego wylaczyliscie kod bb ?? Kiedys czytalem regulamin i punktu o zakazie umieszczania linkow do fotek nie bylo - ale ja moze mam cos z oczami.... edytka chyba juz wlaczyliscie bo url zadzialal - rozumiem ze umieszcznie np tych banerow z userbars.com to jest bzdura - user tego user owego , fan sraczki i zupy grzybowej.... pol strony sie tego potrafilo zebral ... ale niewinne linki do fotek prosze zostawic
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.