Skocz do zawartości

[siodełko] Pomoc w wyborze.

zait

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja zdecydowanie odrazdam. Waze 73 kg.. to chyba malo i jest no niewygodne po prostu. Krocze, miednica wszyyystko uwiera. Szukaj czegos innego to NA PEWNO.

Napisano

Poprosze o jakas propozycję.

Poszukuje czegoś tymaczasowego bo rower jest nie moj.

Wiec tanie wygodne najlepiej.

Napisano

Poszukaj siodełek z lidla, może będą na allegro te z zeszłego roku. Cena chyba 40zł była, kupiłem do starego MTB i jak za taką cene było ok

Napisano

z siodełkiem jest o tyle problem, że każdy zad lubi co innego i ciężko coś polecić.

z wygodnych tanich siodełek często polecany jest Accent Derry - ja niestety na jego temat nie mogę się wypowiedzieć

Napisano

Dwa wykluczające się zdania "tanie" i "dobre"

Ja wychodzę z założenia czym mniejsze siodełko tym mniej powierzchni która Cię może obetrzeć. Wszelakie siodełka typu "żelowe" są dla osób które jeżdżą po zakupy do sklepu paręset metrów.

Zgaduje , że jesteś mężczyzną :) wiec polecam siodełko z tzw. LOVE CHANEL czyli wgłębieniem w siodełku które nie uciska nadmiernie prostatę  (z wiekiem dowiesz co to jest :) )

Jeżeli 83 złote nie jest dla Ciebie nadmiernym wydatkiem polecam siodełko WTB

......tylko zauważyłem , że Ty potrzebujesz siodełko starego typu na rurę :( 

Napisano

Z tymi żelowymi to przesadziłeś. Ja mam żelowe takie jak jest w unibike viperze standardowo(selle royal) i spokojnie można jechać 80km w normalnych spodenkach bez pampersa, dobrym tempem bez obawy o ból dupska czy jakieś obtarcia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...