Skocz do zawartości

[bagażnik samochodowy]Kross sign DS PROBLEM

MrDead

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam! Nie jestem pewny czy napisałem temat w dobrym dziale, jeżeli popełniłem błąd to z góry przepraszam. Mam problem z doborem bagażnika do mojego roweru Kross Sign DS (rama 17 cali). Ma on dosyć grubą dolną część ramy która w dodatku ma u góry wzmocnienie przez co większość bagażników samochodowych na rower (interesują mnie te na dach) ma problem ze złapaniem mojego rumaka ;< Znalazłem jeszcze kilka sklepów których bagażniki teoretycznie mogłyby pasować, jednak wolałbym mieć penwość przed zakupem, a rowerem tam raczej nie dojadę w celu "przymiarki". I tutaj mam do Was pytanie: Czy znacie jakieś tanie (chciałbym się zmieścić w 150zł) bagażniki/uchwyty samochodowe NA DACH, które nie będą miały problemu z moim rowerem? Z góry dziękuję za pomoc, jeżeli mam podać jeszcze jakieś informacje, które pominąłem z racji, ze bynajmniej nie jestem ekspertem w tym temacie, to oczywiście postaram się je uzupełnić. Pozdrawiam!

Edit: Bagażnika będe używał zapewne dosłownie kilka razy w roku(2-3) przejeżdżajac około 300 km jeżeli to istotne :)

Napisano

Bardzo dziękuję za szybką i konkretną odpowiedź! Tego typu bagażniki to coś czego mi trzeba :P Przyznam się, ze nie wiedziałem nic o takich właśnie "zawidelcowych" wersjach. Mam teraz tylko nadzieje, ze uda mi się go załatwić na sobotę :) Wielkie dzięki, temat do zamknięcia.

Jeszcze jedna sprawa, kiedy taki uchwyt jest na oś 20mm, to będzie pasował pod RST Launch RA 130 mm? 

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...