TomekW Napisano 13 Maja 2006 Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Ostatnio w sklepie Campusa znalazlem przecenione koszulki rowerowe : http://www.campus.com.pl/index.php/125/19651/27817 http://www.campus.com.pl/index.php/125/19651/27811 takie tylko troche inna kolorystyka .... Ceny były nizsze o jakies 30 % niz te w sklepie interenetowym . Myslicie , ze warto zakupic koszulke Campusa ? Firma robi swietne ciuchy ( mam pare wyrobów ) , jestem z nich zadowolony . Ale czy koszulki beda rownie dobre ?? Moze ktos jezdzil w tych ciuszkach Prosze o jakies opinie , rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wawek Napisano 13 Maja 2006 Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Firma robi swietne ciuchy ( mam pare wyrobów ) , jestem z nich zadowolony . Moje zdanie na temat wyrobów tej firmy jest skrajnie odmienne, mam a właściwie miałem kurtkę, spodnie i plecak i żadnego z tych wyrobów nie mogę polecić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekW Napisano 13 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Moje zdanie na temat wyrobów tej firmy jest skrajnie odmienne, mam a właściwie miałem kurtkę, spodnie i plecak i żadnego z tych wyrobów nie mogę polecić. Maly OT sie zrobi ale to co . Ja mam 2 plecaki , 2 kurtki , 2 pary butow i nie narzekam Plecaki maja po 4 lata O gustach sie nie dyskutuje Mial ktos te koszulki ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wawek Napisano 13 Maja 2006 Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 O gustach sie nie dyskutuje Gust nie ma tu nic do rzeczy, nie kupowałem ciuchów dla wyglądu tylko dla wytrzymałości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BikerFG Napisano 13 Maja 2006 Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 ja mam kurtke oraz plecak Campusa od kilku dobrych lat i jesli chodzi o jakosc to jest rewelacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majstermod Napisano 14 Maja 2006 Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Każdy znany mi turysta intensywnie używajacy sprzętu Campusa chwali te firme tylko za jedno. Przytoczę dialog: "-Kupiłem nowe buty. -Jakie? -Campusa. -A to fajnie, będziesz miał co roku nowe." Ta jedyna kwestia to wymiany wadliwego towaru na nowy. Buty nie wytrzymują kilku sezonów, a często nawet jednego. Lokalizacja szwów jest jakby nieprzemyślana, najczęściej buty padają w miejscach szycia, lub w miejscu zginania stopy-pęka materiał. Miałem też namiot Campusa, szybko się porwał również na szyciu(materiał powyrywał się ze szwów), a podczas huraganu go nie stawiałem. Koszulki Campusa dość szybko mechacą/ścierają się od plecaka. Mój Ojciec, który spędza w górach ponad 100dni w roku zużywa takie buty w mniej niż rok. Oczywiście reklamuje pęknięty materiał i po kilku tygodniach dostaje nowe. Kilku znajomych również ma takie przygody z Campusem. Firma robi produkty licząc, że będą używane tylko w weekendy, a wtedy starczą na te dwa lata, na które jest gwarancja. Z firm turystycznych Alpinus(teraz inaczej się nazywa) robił o wiele trwalsze rzeczy, ale jest też dużo droższy. W sklepach turystycznych warto kupować odzież firmy MILO - jest po prostu pancerna, szczególnie spodnie. No dobra prawie pancerne, cięcia korbą i łańcuchem nie wytrzymały ;-) Polska firma Wielickiego to praktycznie gwarant jakości i bardzo przemyślanych konstrukcji - wiadomo doświadczenie czołowego alpinisty. W sklepach Campusa warto kupować rzeczy Uni-Sportu sprzedawane pod marką BERI. Mam z tej firmy długie spodnie i koszulkę z długim rękawem od prawie roku. Używałem ich całą jesień, zimę i wiosnę. Materiał (polar ze stretchem) bardzo dobrze się sprawdził w różnych warunkach. Również Technopile jest świetny. Jedyny minus to farbowanie tych materiałów w praniu, ale po kilku praniach efekt znika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.