Skocz do zawartości

[konkus] Pomocy! Szukam archiwalnego numeru Bikeboarda

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć!

Jak może wiecie (lub nie) w Bikeboardzie jest konkurs. Do wygrania Cube. Jako, że uczestniczę w nim od początku potrzebuję pomocy z ostatnim hasłem. W związku z tym poszukuję kogoś, kto posiada PIERWSZY NUMER Bikeboarda (czyli STYCZEŃ 1996). Od razu mówię - jeśli ktoś nie brał w nim udziału od początku i nie znalazł wszystkich wcześniejszych haseł w terminie nie może już brać udziału.

Jeśli ktoś jakimś cudem go posiada to proszę o PW. Postaram się odwdzięczyć! :)

edit: po ptokach, temat do kosza, bo sam nie mogę go już usunąć :P

Napisano

Cześć!

Jak może wiecie (lub nie) w Bikeboardzie jest konkurs. Do wygrania Cube. Jako, że uczestniczę w nim od początku potrzebuję pomocy z ostatnim hasłem. W związku z tym poszukuję kogoś, kto posiada PIERWSZY NUMER Bikeboarda (czyli STYCZEŃ 1996). Od razu mówię - jeśli ktoś nie brał w nim udziału od początku i nie znalazł wszystkich wcześniejszych haseł w terminie nie może już brać udziału.

Jeśli ktoś jakimś cudem go posiada to proszę o PW. Postaram się odwdzięczyć! :)

He, he, he :) Nie jesteś pierwszy ani ostatni, który tego numeru szuka :) Ja też szukam tego numeru, ale nie posuwam się do takich rozwiązań.

Swoją drogą - masz bardzo małe pojęcie o samym czasopismie... pierwszy BikeBoard wyszedł we wrześniu 1996, nie styczniu...

Pozdrawiam Fairplay ;)

Napisano

pierwszy BikeBoard wyszedł we wrześniu 1996, nie styczniu...

Chcesz mi więc powiedzieć, że w styczniu 1996 nie było Bb i chcą hasło z kosmosu? Całkiem spoko :P

Forum to ostateczność, już zdążyłem zadzwonić do velo i samego Bb ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...