Skocz do zawartości

Kross Trans Alp 2012 - DOINWESTOWANY!

Gaco

Rekomendowane odpowiedzi

Sprzedam rower Kross Trans Alp, model z 2012 roku. Sprzęt ma jeszcze gwarancję. Jest to rower MOCNO doinwestowany. Posiadam do niego drugą kierownicę wraz z owijką, nowe klocki hamulcowe z wymiennymi wkładkami, nowa kaseta SRAM, nowy łańcuch SRAM, opony w dobrym stanie. Licznik Sigma 1200, nowe obręcze Crossracer 28'', wszystkie szprychy DT SWISS, sakwa na przednią kierownicę warta 150zł, siodło BROOKS o wartości prawie 500zł! Amortyzowana sztyca, przedni amortyzator Suntour fabryczny. Rower posiada również dwie zapasowe dętki w pudełkach nigdy nie otwierane i wszystkie papiery... Nowe są również pedały, metalowe na łożyskach mechanicznych. Nowy firmowy mostek regulowany! Wartość tego to kolejne 150zł. Cena jaka mnie interesuje to 2000zł bez ładowarki, bidonu i uchwytu na telefon. Pompka wielofunkcyjna (można nią także pompować amortyzatory powietrzne) o wartości 100zł gratis. Aktualne zdjęcia mogę wysłać osobom zainteresowanym.

Rower przez 1,5 roku stał w pokoju na dywanie! Używany często, zaliczył też kilka dłuższych wypadów. Nigdy nie sprawiał problemów.

Zdjęcia roweru w moim profilu.

Cena do lekkiej negocjacji.

Ehh kazać kumplowi wstawić ogłoszenie... Opis mój, ale ta cena to jakiś żart  :sick:  Zainteresowanych proszę o propozycje cenowe w temacie lub na PW :teehee:

Dane kontaktowe o mnie dostępne w moim profilu.

• 2 tygodnie później...

Temat został usunięty.

Prawdopodobna przyczyna usunięcia:

- pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu

- podobny temat już istnieje

- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.

Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...