cierpong Napisano 13 Maja 2006 Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Witam , mam pytanie. jak macie ustawione bloki w butach, ja mam naprzyklad wysuniete caliem do przodu, czy to wplywa na efektywnosc pedalowania? prosze o wasze wypowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
birdman Napisano 15 Maja 2006 Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 pytalem juz o to kiedys i jedyna odpowiedzia jaka uzyskalem to tak iz to zalezy od upodoban Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cierpong Napisano 15 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 luz, w sumie energia przekazywana na pedaly jest ta sama w kazdym punkcie bo podeszwa jest sztywna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART_osz Napisano 15 Maja 2006 Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 A ja w dwoch madrych ksiazkach wyczytalem ze os pedala ( pedalu ?? ) , i blok powinny byc dokladnie w linii z najszerszym miejscem w stopie. I to jest optymalne ustawienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIC Napisano 15 Maja 2006 Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Mam przesuniety na max do tylu coby naciskac srodstopiem a nie palcami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BikerFG Napisano 19 Maja 2006 Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 ja mam jakos bardziej z przodu bloki. ustawienie ma na pewno duze znaczenie (sama sztywnosc buta to nie wszystko), zauwazylem to jak zalozylem drugie buty, bloki w nich byly jeszcze bardziej z przodu. normalnie czulem dyskomfort, noga w kolanie byla bardziej zgieta i mialem wrazenie, ze siodelko jest nizej niz zwykle, po korekcji wysokosci bylo juz spoko wg mnie blok tez powinien sie znajdowac gdzies w okolicach najszerszego miejsca w stopie (w jej przedniej czesci). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.