sabZIRO Napisano 7 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 A tam trzeba być twardym ;D a tak poważnie to ja teraz wyjeżdżam gdzieś dalej pokręcić ale po długim weekendzie można jakoś się ustawić. do kalwarii już kilka razy robiłam trasę, jest bardzo ok. najlepsza jak jeszcze można jabłka spotkać w Czersku, no ale to już chyba po jabłkach ;-) Już zdecydowanie po jabłkach.. ale fakt.. trasa przez Czersk i dalej wzdłuż Wisły to praktycznie jabłka w każdej możliwej odmianie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angie Napisano 7 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Już zdecydowanie po jabłkach.. ale fakt.. trasa przez Czersk i dalej wzdłuż Wisły to praktycznie jabłka w każdej możliwej odmianie i zupełnie smak inny niż marketowe. a w okolicy kalwarii i czerska jest jakaś przeprawa przez wisłę? ja jeździłam zawsze ursynowską stroną wisły, różnymi trasami ale zawsze po tej- da się gdzieś przejechać na drugą stronę w okolicy góry kalwarii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sabZIRO Napisano 7 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 i zupełnie smak inny niż marketowe. a w okolicy kalwarii i czerska jest jakaś przeprawa przez wisłę? ja jeździłam zawsze ursynowską stroną wisły, różnymi trasami ale zawsze po tej- da się gdzieś przejechać na drugą stronę w okolicy góry kalwarii? No proszę Cię... przecież jest most w Gorze kalwarii.. i tam się śmiga na drugą stronę.. i wraca drugim brzegiem. Tak jak napisałem w propozycji trasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angie Napisano 7 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 No proszę Cię... przecież jest most w Gorze kalwarii.. i tam się śmiga na drugą stronę.. i wraca drugim brzegiem. Tak jak napisałem w propozycji trasy o masz, ciemna masa :-) to ja się piszę i na most i na górę i na drugą stronę tylko po 11 listopada :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sabZIRO Napisano 7 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 o masz, ciemna masa :-) to ja się piszę i na most i na górę i na drugą stronę tylko po 11 listopada :-) Zatem zgoda. Ja wyruszam z Piaseczna.. zgadujemy się gdzieś na Kabatach... łapiemy jeszcze JAKICHŚ CHĘTNYCH ?? i dalej mostem siekierkowskim na drugą stronę... potem do Góry.. może do Czerska.. i wracamy już brzegiem Wisły po stronie Ursynowa.. trasa znakomita nawet dla lajka.. byle coś energetycznego do jedzenia zabrać bo to już idzie w godziny i dziesiątki km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sabZIRO Napisano 8 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 A jeszcze tak z ciekawości... kto używa navi OsmAnd ??? Często nagrywam trasy a czasem też wcześniej je układam przed i można by tu założyć wątek z ciekawymi trasami do pobrania na tel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sabZIRO Napisano 22 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Kto jutro jedzie na trasę około 80km w okolice Wisły ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sabZIRO Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 No jak tam?? Pobudzili się ze snu zimowego już rowerzyści z okolic Piaseczna? Kto tam chętny na jakieś wypady? Jak pogoda z powrotem ustabilizuje to w planie jest trasa nad Zegrze.. w sumie około 100-120 km.. czyli cały dzień praktycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sabZIRO Napisano 17 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 Mili Państwo.. sprawa wygląda następująco - zapraszam na fajną wycieczkę w okolice Piaseczna... http://www.chodz-na-rower.blogspot.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcz24 Napisano 1 Września 2014 Udostępnij Napisano 1 Września 2014 cześć, jakby ktoś latał na szosie z okolic Piaseczna - Nowa Iwiczna to chętnie się podepnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zangetsu Napisano 1 Września 2014 Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Ja również się chętnie podepnę... Mieszkam ok. 15 km od Piaseczna; jeżdżę rowerem trekkingowym/crossowym, trasy najlepiej trzy-cyfrowe i po asfalcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcz24 Napisano 11 Września 2014 Udostępnij Napisano 11 Września 2014 plan na jutro ok 100 km z haczykiem na N.Iwiczna - Piaseczno - Konstancin - góra kalwaria - warka (okolice) - prażmów - jazgarzew - piaseczno - NI jak ma ktoś jutro wolne i chęć przejażdżki to zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 11 Września 2014 Udostępnij Napisano 11 Września 2014 Ja jadę. Ale wyjeżdżam ok. 8.00 rano. Dasz rade? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcz24 Napisano 11 Września 2014 Udostępnij Napisano 11 Września 2014 bardzo chętnie , czy 8 pod szkoła w NI ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 11 Września 2014 Udostępnij Napisano 11 Września 2014 Ok. Do zobaczenia rano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 12 Września 2014 Udostępnij Napisano 12 Września 2014 No i się udało: dzięki Marcz24 za wspólną jazdę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcz24 Napisano 12 Września 2014 Udostępnij Napisano 12 Września 2014 i ja dziękuję za pokazanie nowych ścieżek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 29 Września 2014 Udostępnij Napisano 29 Września 2014 Jedziemy jutro z Marczem24 rano na szosową przejażdżkę - ok 70-90 km. Okolice Nowej Iwicznej, Prażmowa, potem Góra Kalwaria, Konstancin i powrót w okolice Lesznowoli. Jak ktoś ma ochotę dołączyć, to serdecznie zapraszamy. Wyjazd ok 8.00 spod szkoły w Nowej Iwicznej. Możecie dołączyć też na trasie. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izka Napisano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Jadę jutro z Nowej Iwicznej, przez Konstancin, Górę Kalwarię, do Grójca, potem Warka i powrót przez Prażmów, Zalesie, do Piaseczna. Wyjeżdżam rano ok 8.00, żeby było chłodniej. Tempo spokojne, asfalt. Km nie liczyłem, ale pewnie ze 120 będzie. Jeśli ktoś się chce dołączyć, do dajcie znaka na PWale Czy jeździsz przez Konstancin koło Starej Papierni? Bo jeśli tak,to można skręcić za Papiernią lub pół km dalej w kierunku Wisły. Jedzie się asfaltem pośród pól SGGW ale ruch jest bardzo mały. Dojeżdża się do Wisły a tam przeprawa promowa na drugą stronę. I tu też można pokombinować jakieś trasy. Przeprawa jes czynna od wiosny po listopad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyszto Napisano 14 Maja 2015 Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 Witam Szukam do wspólnej jazdy osób z tych okolic , jeżdżę prawie codziennie wieczorami, a w weekendy różnie to bywa. Może ktoś ma chęć pokręcić ze mną to zapraszam. W ogóle jestem też otwarty na różne propozycje rowerowe. Jarek Witam, Ja również jeżdzę w okolicach piaseczna, często rejon Kabat , Kontancina... 20 % drogi, 80 % bezdroża ( rower MTB ). Trasy ok. 20-30 km, w week dłuższe wycieczki. Mam kilka swoich tras, którymi mogę się podzielić. Jestem zainteresowany 606959607 Krzysztof Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyszto Napisano 15 Maja 2015 Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 Szukam kogoś do pojeżdżenia w okolicach Piaseczna mail:krzys571@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyszto Napisano 16 Maja 2015 Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 Witam Szukam do wspólnej jazdy osób z tych okolic , jeżdżę prawie codziennie wieczorami, a w weekendy różnie to bywa. Może ktoś ma chęć pokręcić ze mną to zapraszam. W ogóle jestem też otwarty na różne propozycje rowerowe. Jarek Jestem chętny proszę o kontakt Krzys571@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.