Skocz do zawartości

[rajd] wadowice - jutro, czyli 13 maja 2006 r.

sebasw

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ale co sie tam dzieje? :) moge jechac ale gdzies popoludniu, bo wczesniej jade z dziewczyna[wiec troche to zajmie] na żar.

Napisano

Kurde jakbym wiedzial wczesniej... :/ . Umowilem sie juz z dziewczyna nie bede teraz klocków robił, wogole nagle wszytko sie porobilo- na agh jutro jest wyscig XC, a teraz w wadowicach taka impreza :/

Napisano

było rewelacyjnie, trase świetna, choć dość trudna.....

ale warto było wycisnąć ostatnie krople potu :)

Napisano

To gratuluje :) ja mimo kłopotów żołądkowych[rozwolnienie, bóle brzucha, klopoty z jedzeniem[rano zjadlem 2 cienkie kawalki chleba posmarowane maslem i 2 plasterki sera .... ;p do tego 1,5 batona musli, na takim secie przejechalem 40 km po czym o malo nie zemdlalem [Żar] na szczescie mialem jeszcze bułke z serem i udalo mi sie dzieki niej dojechac do konca zaru , w drodze powrotnej zjadlem 1/3 chałwy ktora mi pomogla dojechac do domu... noramnie przezylem istny koszmar, ale coz :) obiecalem dziewczynie :)]... w dodatku wszystko bylo przeciwko mnie, kola sie centrowaly, zlapalem snake[200 m po wyjezdzie z domu :P], przerzutki sie rozregulowaly, poprostu cudne zycie ... mialem normalnie dzien przetrwania :D, a teraz mnie boli okropnie tylek i zdycham z bólu brzucha :P. Zapewniali tam takie atrakcje? :D

Napisano

Nie, tam była pełna opieka medyczna, w razie takich problemów można było skorzystać z szybkiej pomocy lekarza :033:

do tego jedzenie przeróżne, super klimat, świetne trasy, pełny serwis rowerowy, więc raz dwa, by Ci rower naprawiali :)

nic tylko trzeba było być :D

Gość gacek
Napisano

korwa czemu ja dopiero sie teraz o tym dowiedzialem :blush: kiedy bedzie kolejny rajd ?

Gość gacek
Napisano

daj dokladniejsze namiary , jakas stronka internetowa ??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...