Blue Napisano 12 Maja 2006 Napisano 12 Maja 2006 Ale co sie tam dzieje? moge jechac ale gdzies popoludniu, bo wczesniej jade z dziewczyna[wiec troche to zajmie] na żar.
sebasw Napisano 12 Maja 2006 Autor Napisano 12 Maja 2006 RAJD będzie nas dużo............................. i super imprezki podobno mają być olej Żar i przyjeżdzaj, o 9.00 się zaczyna. Info: http://www.noltychy.pl/index.php?news_action=more&newsid=201
Blue Napisano 12 Maja 2006 Napisano 12 Maja 2006 Kurde jakbym wiedzial wczesniej... :/ . Umowilem sie juz z dziewczyna nie bede teraz klocków robił, wogole nagle wszytko sie porobilo- na agh jutro jest wyscig XC, a teraz w wadowicach taka impreza :/
sebasw Napisano 13 Maja 2006 Autor Napisano 13 Maja 2006 było rewelacyjnie, trase świetna, choć dość trudna..... ale warto było wycisnąć ostatnie krople potu
Blue Napisano 13 Maja 2006 Napisano 13 Maja 2006 To gratuluje ja mimo kłopotów żołądkowych[rozwolnienie, bóle brzucha, klopoty z jedzeniem[rano zjadlem 2 cienkie kawalki chleba posmarowane maslem i 2 plasterki sera .... ;p do tego 1,5 batona musli, na takim secie przejechalem 40 km po czym o malo nie zemdlalem [Żar] na szczescie mialem jeszcze bułke z serem i udalo mi sie dzieki niej dojechac do konca zaru , w drodze powrotnej zjadlem 1/3 chałwy ktora mi pomogla dojechac do domu... noramnie przezylem istny koszmar, ale coz obiecalem dziewczynie ]... w dodatku wszystko bylo przeciwko mnie, kola sie centrowaly, zlapalem snake[200 m po wyjezdzie z domu ], przerzutki sie rozregulowaly, poprostu cudne zycie ... mialem normalnie dzien przetrwania , a teraz mnie boli okropnie tylek i zdycham z bólu brzucha . Zapewniali tam takie atrakcje?
sebasw Napisano 14 Maja 2006 Autor Napisano 14 Maja 2006 Nie, tam była pełna opieka medyczna, w razie takich problemów można było skorzystać z szybkiej pomocy lekarza do tego jedzenie przeróżne, super klimat, świetne trasy, pełny serwis rowerowy, więc raz dwa, by Ci rower naprawiali nic tylko trzeba było być
sebasw Napisano 14 Maja 2006 Autor Napisano 14 Maja 2006 wiesz..... to nie był rajd tylko dla mężczyzn :-/ kobiet mieliśmy b. dużo.
Gość gacek Napisano 14 Maja 2006 Napisano 14 Maja 2006 korwa czemu ja dopiero sie teraz o tym dowiedzialem kiedy bedzie kolejny rajd ?
sebasw Napisano 14 Maja 2006 Autor Napisano 14 Maja 2006 w Wadowicach dopiero za rok pewnie.... 10 czerwca Oświęcim.
Gość gacek Napisano 15 Maja 2006 Napisano 15 Maja 2006 daj dokladniejsze namiary , jakas stronka internetowa ??
sebasw Napisano 15 Maja 2006 Autor Napisano 15 Maja 2006 10 czerwca w Oświęcimiu jeszcze nie ma szczegółów, ale organizuje pewnie ... sam nie wiem kto.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.