steve69 Napisano 3 Lipca 2013 Napisano 3 Lipca 2013 Witam. Mam problem ze znalezieniem postów napisanym przeze mnie. Po kliknięciu w swoim koncie zakładki "Moja zawartość" nie widzę wszystkich swoich postów. Np. nie ma tam tych: www.forumrowerowe.org/topic/124754-stojak-serwisowy-opinia-nt-konkretnego-modelu/?p=1173257 www.forumrowerowe.org/topic/124754-stojak-serwisowy-opinia-nt-konkretnego-modelu/?p=1173388 Czy ja coś robię źle, czy to jednak jakiś błąd wyszukiwarki? -- Pozdrawiam.
Root Admin Mieciu Napisano 3 Lipca 2013 Root Admin Napisano 3 Lipca 2013 Problem wynika z tego, że baza jest bardzo duża i mechanizm jest odgórnie ograniczony do wyszukiwania całej zawartości. Gdyby nie było tego ograniczenia, pewnie co chwila widziałbyś "Server Internal Error" zamiast forum. Przejściowym rozwiązaniem (ponieważ pracuję nad rozwiązaniem tego problemu) jest zaimplementowana wyszukiwarka Google w nagłówku forum. Wybierz opcję "Wszystko" i pokombinuj ze swoim nickiem
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.