Żbik Napisano 20 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Ja mam inny patent Mam chyba z 15 koszulek rowerowych i gdy zaczyna ich brakować w szafce (tzn zostają 2-3), wszystkie brudne piorę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mekamilek Napisano 31 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 zbik burżuju ! ja po lekkiej jezdzie tylko plucze kubrak (koszulka + spodenki ) , w wodzie z mydlem. zajmuje to 3.5 minuty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paviarotti Napisano 31 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 human -> mam taką potóweczke. Zakładam często pod bluzę. Jednak coś to daje, bo plecy się tak nie pocą i ogólnie przyjemniej jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szpunio18 Napisano 24 Września 2006 Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Moja koszulka adidas climalite schnie przez jakies 20min na słoncu. Piore ja w automacie i nic sie z nia nie robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.