Elephant Napisano 12 Maja 2006 Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Mam maly dylemat. Zamierzam kupic klamkomanetki shimano LX i nie wiem czy beda wspolgrac z tarczowkami hayes hfx-9. podejrzewam ze to nie mozliwe bo to jednak 2 rozne firmy ale wole sie upewnic. Niewielka jest moja wiedza na ten temat dlatego prosze was o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bajuwookierun Napisano 12 Maja 2006 Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 hmm...ale te hayesy są hydrauliczne. a klamkomanetki lxa ciągną linkę to wydaje mi się że ciężko będzie zmusić to do działania razem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 12 Maja 2006 Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Jakie to klamkomanetki? rapidfire czy dual control? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elephant Napisano 13 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Chodzi o te z Dual Control. Mam jescze pytanie czy te klamki beda dzialac z tarczowkami magury (marta) i avida (juicy 5)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogór Napisano 13 Maja 2006 Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Chodzi o te z Dual Control. Mam jescze pytanie czy te klamki beda dzialac z tarczowkami magury (marta) i avida (juicy 5)? nie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jo_jacek Napisano 17 Maja 2006 Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Shimano w swoich hamulach uzywa oleju mineralnego a Hayes Dot-4. na upartego mozna zalac hayesa mineralnym.. niewiem jaki bedzie tego wynik bo w sumie Dot jest bardziej żrący. Ale osobiscie nierobilbym takich eksperymentów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.