ElDiablo Napisano 2 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Heja Panowie, gdzie mogę znaleźć jakąś rozpiskę tech odnośnie wkładów suportu (rozmiar) do mojego ustrojstwa (level a4 - 2011). Wzięło się i wysypało.... Na tą chwilę nie mogę rozebrać bo....nie mam klucza, zrobiłem sobie foty przy serwisie, ale o zgrozo wykasowałem niechcący.... Wychodzi mi że to 118 - http://allegro.pl/wklad-suportu-shimano-suport-bb-es25-118-octalink-i3349097943.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 2 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 jaka korba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 2 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Fabryczna - Shimano Alivio FC-M430 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 2 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 no to w specyfikacji korby jaka jest oś? 118mm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 2 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Bardzo szybka odpowiedź serwisu Krosa z Przasnysza... Potwierdziła - 118 ! Temat do zamknięcia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.