dovectra Napisano 3 Lipca 2013 Napisano 3 Lipca 2013 ale stosowanie szosówki w mieście jest mocno dyskusyjne zwłaszcza, że autor mieszka na zadupiu a na zadupiu jakość drug nie jest idealna zgadzam się, zastosowałem na W-wę szosówkę... wymiękłem szybko
niemier Napisano 11 Lipca 2013 Autor Napisano 11 Lipca 2013 Ok właśnie doszedł do mnie maestro. Czy jest coś co warto w tym rowerze zmienić czy wyregulować?
Telik Napisano 11 Lipca 2013 Napisano 11 Lipca 2013 To czy cos zmieniac/wyregulowac dowiesz sie jak wsiadzesz na rower i pojezdzisz. Cos bedzie dzialac nieprawdilwow - wyregulowac, cos Ci nie bedzie pasowac - zmien.Nie ma sensu zmieniac czegos bez sprawdzenia czy sam bys chcial to zmienic.
niemier Napisano 17 Lipca 2013 Autor Napisano 17 Lipca 2013 OK po kilku dniach eksploatacji jestem zadowolony - jeździ niesamowicie lekko. Jak się to nazywa i ile kosztuje taki gaz czy specjalne dętki, które same zaklejają dziurę i nie trzeba zmieniać w trasie? Sprawdza się to?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.