Skocz do zawartości

[rower] do +/- 2000. trek 3900 disc, ponownie.

Smoker

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zakladam nowy post, bo z tamtym jest cos nie tak. Widac dwie pierwsze linijki, pytalem znajomych, wysylajac im linka i tez widza tylko poczatek. Moj post ucina na linku. Moze to dlatego ? Teraz wiec dam link na koncu. No wiec przygladam sie rowerom do 500 euro / 2000 zl ( w przyblizeniu ) i mam na oku takiego oto Treka. Wkleje linka do stronki ze specyfikacjami, bo zauwazylem, ze czasami jesli wybrac inny kraj, to osprzet sie zmienia w tym samym. Bede nim jezdzil przede wszystkim po miescie. Park, czasami wycieczka do lasu, ale nic hardkorowego. Po prostu lubie rowery, ktore wydaja sie solidne. Waze ponad sto kilo. Wiem, ze tam jest po francusku, ale osoba ogarnieta (a takiej osoby opinii potrzebuje) polapie sie, ze altus to przerzutki itp. Tak z grubsza. Jako ze to w Belgii bede kupowal rower, to wklejam wlasnie ten link. Tak sobie przegladajac zauwazylem pewna ciekawostke odnosnie giantow. Masakryczne roznicy cen zaleznie od kraju. U mnie taki revel 3 kosztuje w przeliczeniu 727 zlotych drozej, niz w Polsce. Tak samo w Niemczech, 379 kontra 550 u mnie. Masakra. No moze nie masakra, bo sa rowery za duzo wiecej, ale tu chodzi mi o procent calej ceny. Jesli rower kosztuje w okolicach 2000 zl... a roznica siega 700. Ale bez sensu jest chyba kupowac rower za granica, bo jak sie zepsuje i bede chcial napraw na gwarancji, to... no moj brat ma KROSS'a i chcac naprawic kolo musial wysylac je do Polski, wrocilo po dwoch tygodniach. Tak wiec jestem chwilowo zainteresowany tym trekiem, wyczytalem, ze ludzie duzo narzekaja na hamulce tektro novela, ale jak mowilem, nie bede nim hardkorowo nigdzie smigal po wielkich dolach. Jestem tez otwarty na rozne sugestie, znacie zastosowanie jakie planuje dla roweru oraz moja wage. Dzieki z gory za odpowiedzi i cierpliwosc, bo troche sie rozpisalem. http://www.trekbikes.com/be/fr/bikes/mountain/sport/3_series/3900_disc/#/be/fr/model/details?url=be/fr/bikes/mountain/sport/3_series/3900_disc%C2%A0%C2%A0

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...