trybko Napisano 12 Maja 2006 Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 no właśnie mam że tak powiem rozwalony suport :E i mam takie pytanie, chciałem pedały sciągnąć odkręciłem śrubki wszystko ok ale kurde za hama nie chcą zejść :/ z tego suportu-jak myslicie poradzą sobie z tym w serwisie ?? Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amoniak Napisano 12 Maja 2006 Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Do ściągnięcia korb potrzebny jest ściągacz do korb aby odkręcić suport potrzebujesz klucza do suportu W serwisie na bank takie rzeczy posiadają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trybko Napisano 12 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 dzięki za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UFO Napisano 12 Maja 2006 Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 musisz uzyc sciagacza do korb http://allegro.pl/item103740991_sciagacz_d...fv_paragon.html cos takiego ( zalezy jakie masz korby ) i wtedy zejdzie elegancko Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szaman Napisano 15 Maja 2006 Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 tak przy okazi jak już jest o suporcie "E" pasuje on do normalnej przerzutki czy musi być ta mocowana do do suportu (znaczy czy wkręci sie do ramy jak trzeba)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.