helmn Napisano 1 Lipca 2013 Napisano 1 Lipca 2013 Witam,Poszukuję dobrego serwisu na terenie Wrocławia bądź w okolicy. Kupiłem nową ramę i chcę aby ktoś to profesjonalnie złożył w całość, potrzebuję również porady w doborze mostka i kierownicy. Z tego powodu szukam dobrego serwisu. Kontaktowałem się z harfą ale jak w to w harfie dość "miła" obsługa i ceny trochę kosmiczne. Znacie jakiś dobry serwis?Pozdrawiam.
argusiol Napisano 1 Lipca 2013 Napisano 1 Lipca 2013 To prawda, że od Harfy lepiej trzymać się z daleka. Ceny max wysokie, a sposób obsługi kiepski. Ciężko się czegoś dowiedzieć, trzeba namolnie się dopytywać. Natomiast nie powiem złego słowa co do jakości serwisu – w pełni profesjonalny, w odróżnieniu od cen i podejścia do klienta. Mogę polecić Sport-Profit na Reymonta, nigdy nie narzekałem na ten serwis, z innych nie korzystam.
helmn Napisano 1 Lipca 2013 Autor Napisano 1 Lipca 2013 Korzystałem już z usług serwisu i jestem zadowolony, sprawdzam czy jest we Wrocławiu jeszcze coś godnego polecenia z lżejszymi cenami. W sport profit 150-200zł, harfa 250.Pozdrawiam
krzysq Napisano 1 Lipca 2013 Napisano 1 Lipca 2013 Serwis u Wicha i Foniki. Korzystałem z usług, w 100% polecam. http://www.facebook.com/bikeserwis?fref=ts
helmn Napisano 1 Lipca 2013 Autor Napisano 1 Lipca 2013 Tylko muszę dokupić jeszcze mostek i kierownicę, nie jestem pewny co do długości mostka...
Kiciok Napisano 1 Lipca 2013 Napisano 1 Lipca 2013 Olej serwisy. Dogadaj się z kimś ogarniętym z forum. Pewnie złoży Ci to taniej i lepiej... Do takiego czegoś nie potrzeba wybitnych umiejętności czy narzędzi.
helmn Napisano 2 Lipca 2013 Autor Napisano 2 Lipca 2013 Miał ktoś do czynienia z serwisem In motion??
WaGiant Napisano 2 Lipca 2013 Napisano 2 Lipca 2013 W harfie obsługa fatalna , o jakości jeszcze nic nie powiem , robiłem tam raz amorka ( bo gwarancja ) i działa Sport profit raczej nie polecam - montowali mi korby z zewnętrznymi łożyskami i nie zrobili planowania mufy , efekt - po 3 miesiącach zatarte łożysko . Sprawę wyjaśnił mi i naprawił ( tzn splanował mufę ) gość w PM Rider na Powstańców . I ten serwis mogę polecić , robiłem tam kilka rzeczy . Tanio może nie jest ale jest dobrze . W in motion na Pilczyckiej serwisowałem tylko R7 - ceny i jakość usług ok .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.