arroyo Napisano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Jak w temacie, zapodajcie jakieś linki gdzie można obejrzeć Tour de France w internecie, najlepiej live stream każdego z etapów. Namawiam również do dyskusji, praca nie pozwala mi śledzić wszystkiego a chciałbym być na bieżąco. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex232 Napisano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 No to, Kwiato dzisiaj na 3 pozycji, oraz założył białą koszulkę. Super jazda. Mam nadzieję że jutro jakoś sobie poradzą mimo jeden ważnej straty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaaco Napisano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 http://www.rojadirecta.me/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tofi Napisano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Na eurosporcie nie dość że masz powtórki, to jeszcze powtórka za powtórką przełączając się z jedynki na dwójkę więc na upartego o dowolnej porze wieczorem możesz obejrzeć cały etap. Wysyłane z mojego ASUS Transformer Pad TF700T za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mck5 Napisano 1 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Najprościej http://www.eurosportplayer.pl/ z genialnym komentarzem Tomasza Jarońskiego i Krzysztofa Wyrzykowskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cienkun Napisano 1 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 No nie wiem czy te komentarze są genialne, ale pośmiać się można, przyznaję... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 No komentatorzy na eurosporcie genialni jak zwykle, "Krowy jakoś niezainteresowane wyścigiem" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shootee Napisano 1 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Pan Wyrzykowski przez te 3 Korsykańskie etapy opowiedział chyba całą ich historię Przyjemnie się to ogląda w wykonaniu tych Panów No i komentarze eksperta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 7 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 No to, Kwiato dzisiaj na 3 pozycji. Dzisiaj też był trzeci i do tego po górach ale jak widać zainteresowanie żadne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shootee Napisano 7 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Oj jest zainteresowanie. Dzień tak organizuję że roweruję, albo przed, albo po. Bardzo ładnie, ale więcej po Przemcu się spodziewałem. Może będzie walczył o etapowe, bo w generalce słabo się powoli dla niego robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex232 Napisano 7 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 heheh no nie wiem czy żadne. Może na forum. Ale jak na razie żadnego odcinka nie przegapiłem. Pięknie dzisiaj pojechał. Ale to również zasługa kilku innych kolarzy jak i drużyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shootee Napisano 7 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Ale Froome jak postąpił, prezydent na niego czekał, bo ten chciał kontrolę antydopingową od razu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 7 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 lać mu się chciało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 7 Lipca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Komentatorzy: jak na razie wątek o gołąbkach najlepszy Wyścig: "Kwiato" jak na razie bardzo dobrze i chyba i tak powyżej oczekiwań - cały Pacific Toruń dumny. Mam nadzieję, że na kolejnych etapach jeszcze kilka razy się "urwie" i będzie gonił Froom'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shootee Napisano 7 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 No Pani Sylwia kapuste ma, to teraz tylko się umówić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 14 Lipca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 przerysowane style jazdy kolarzy ze światowej czołówki - można się trochę pośmiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.