arroyo Napisano 30 Czerwca 2013 Napisano 30 Czerwca 2013 Jak w temacie, zapodajcie jakieś linki gdzie można obejrzeć Tour de France w internecie, najlepiej live stream każdego z etapów. Namawiam również do dyskusji, praca nie pozwala mi śledzić wszystkiego a chciałbym być na bieżąco.
artex232 Napisano 30 Czerwca 2013 Napisano 30 Czerwca 2013 No to, Kwiato dzisiaj na 3 pozycji, oraz założył białą koszulkę. Super jazda. Mam nadzieję że jutro jakoś sobie poradzą mimo jeden ważnej straty.
Tofi Napisano 30 Czerwca 2013 Napisano 30 Czerwca 2013 Na eurosporcie nie dość że masz powtórki, to jeszcze powtórka za powtórką przełączając się z jedynki na dwójkę więc na upartego o dowolnej porze wieczorem możesz obejrzeć cały etap. Wysyłane z mojego ASUS Transformer Pad TF700T za pomocą Tapatalk 2
mck5 Napisano 1 Lipca 2013 Napisano 1 Lipca 2013 Najprościej http://www.eurosportplayer.pl/ z genialnym komentarzem Tomasza Jarońskiego i Krzysztofa Wyrzykowskiego.
cienkun Napisano 1 Lipca 2013 Napisano 1 Lipca 2013 No nie wiem czy te komentarze są genialne, ale pośmiać się można, przyznaję...
Gość Napisano 1 Lipca 2013 Napisano 1 Lipca 2013 No komentatorzy na eurosporcie genialni jak zwykle, "Krowy jakoś niezainteresowane wyścigiem"
Shootee Napisano 1 Lipca 2013 Napisano 1 Lipca 2013 Pan Wyrzykowski przez te 3 Korsykańskie etapy opowiedział chyba całą ich historię Przyjemnie się to ogląda w wykonaniu tych Panów No i komentarze eksperta
beskid Napisano 7 Lipca 2013 Napisano 7 Lipca 2013 No to, Kwiato dzisiaj na 3 pozycji. Dzisiaj też był trzeci i do tego po górach ale jak widać zainteresowanie żadne.
Shootee Napisano 7 Lipca 2013 Napisano 7 Lipca 2013 Oj jest zainteresowanie. Dzień tak organizuję że roweruję, albo przed, albo po. Bardzo ładnie, ale więcej po Przemcu się spodziewałem. Może będzie walczył o etapowe, bo w generalce słabo się powoli dla niego robi.
artex232 Napisano 7 Lipca 2013 Napisano 7 Lipca 2013 heheh no nie wiem czy żadne. Może na forum. Ale jak na razie żadnego odcinka nie przegapiłem. Pięknie dzisiaj pojechał. Ale to również zasługa kilku innych kolarzy jak i drużyny
Shootee Napisano 7 Lipca 2013 Napisano 7 Lipca 2013 Ale Froome jak postąpił, prezydent na niego czekał, bo ten chciał kontrolę antydopingową od razu.
Mod Team adamos Napisano 7 Lipca 2013 Mod Team Napisano 7 Lipca 2013 Komentatorzy: jak na razie wątek o gołąbkach najlepszy Wyścig: "Kwiato" jak na razie bardzo dobrze i chyba i tak powyżej oczekiwań - cały Pacific Toruń dumny. Mam nadzieję, że na kolejnych etapach jeszcze kilka razy się "urwie" i będzie gonił Froom'a.
Shootee Napisano 7 Lipca 2013 Napisano 7 Lipca 2013 No Pani Sylwia kapuste ma, to teraz tylko się umówić
Mod Team adamos Napisano 14 Lipca 2013 Mod Team Napisano 14 Lipca 2013 przerysowane style jazdy kolarzy ze światowej czołówki - można się trochę pośmiać
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.