Skocz do zawartości

[Tour de France] Gdzie obejrzeć?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak w temacie, zapodajcie jakieś linki gdzie można obejrzeć Tour de France w internecie, najlepiej live stream każdego z etapów. Namawiam również do dyskusji, praca nie pozwala mi śledzić wszystkiego a chciałbym być na bieżąco.

Napisano

No to, Kwiato dzisiaj na 3 pozycji, oraz założył białą koszulkę. Super jazda. Mam nadzieję że jutro jakoś sobie poradzą mimo jeden ważnej straty.

Napisano

Na eurosporcie nie dość że masz powtórki, to jeszcze powtórka za powtórką przełączając się z jedynki na dwójkę więc na upartego o dowolnej porze wieczorem możesz obejrzeć cały etap.

Wysyłane z mojego ASUS Transformer Pad TF700T za pomocą Tapatalk 2

Napisano

No komentatorzy na eurosporcie genialni jak zwykle, "Krowy jakoś niezainteresowane wyścigiem" :D

Napisano

Pan Wyrzykowski przez te 3 Korsykańskie etapy opowiedział chyba całą ich historię :D Przyjemnie się to ogląda w wykonaniu tych Panów ;) No i komentarze eksperta :P

Napisano

Oj jest zainteresowanie. :D Dzień tak organizuję że roweruję, albo przed, albo po. Bardzo ładnie, ale więcej po Przemcu się spodziewałem. Może będzie walczył o etapowe, bo w generalce słabo się powoli dla niego robi.

Napisano

heheh no nie wiem czy żadne. Może na forum. Ale jak na razie żadnego odcinka nie przegapiłem. Pięknie dzisiaj pojechał. Ale to również zasługa kilku innych kolarzy jak i drużyny :D

• Mod Team
Napisano

Komentatorzy: jak na razie wątek o gołąbkach najlepszy :D

Wyścig: "Kwiato" jak na razie bardzo dobrze i chyba i tak powyżej oczekiwań - cały Pacific Toruń dumny. :) Mam nadzieję, że na kolejnych etapach jeszcze kilka razy się "urwie" i będzie gonił Froom'a.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...