szewka Napisano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 witam! dzisiaj zauważyłem w moim xcm v3 2012 ze jak wgniotę go to ucieka powietrze z tego miejsca(fot) i to dość głośno Moje pytania: czy jest to normalne ? Jest możliwość że takie coś uwzględni gwarancja? można coś z tym zrobić ?? Fot:http://fotoo.pl/show.php?img=567478_asd.jpg.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 30 Czerwca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Heh nie martw sie tym takie syczenie ma każdy widelec, który nie jest szczelny. Podczas uginania, powietrze ulega kompresji i jego "nadmiar" ucieka każdą możliwą droga. A tych korków które zaznaczyłeś to nawet nie dotykaj, to plastik i lepiej tego nie ruszać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewka Napisano 30 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Tyle ze tego nie było wcześniej... ^^ a po 2gie nie kiedy kręcę tą regulacją. Ale dalej nie mam odp. na to czy dało by rade coś z tym zrobić gwarancyjnie ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 A co tu robić? Jeśli to faktycznie dźwięki stamtąd, to kwestia dokręcenia i/lub uszczelnienia regulatora. Który zresztą jest wykonany z bardzo miękkiego plastiku. Natomiast takie nieszczelności w przypadku widelca, który nie ma nawet tłumika, a o sprężynie powietrznej nawet nie wspominając, to żaden powód do zmartwień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi