skix Napisano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Witam serdecznie, nadszedł czas na zakup pierwszych butów spd.Gdzie w Łodzi znajdę sklep z takim obuwiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebel Napisano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 W lodzi to trudny temat. Niedawno szukalem oprocz decathlonu - mieli 2 modele, dosc niezly wybor byl w dymano na kilinie. Sent from my HTC Vision Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lunatic Napisano 1 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Moze najpierw zdecyduj sie na jakis konkretny model(e), poczytaj o nim opinie bo na forum jest ich mnostwo a potem szukaj po sklepach? Ja tak zrobilem, wahalem sie pomiedzy 3 modelami az w koncu wybor padl na Shimano SHXC30 bo akurat byly niedrogie i dostepne od reki w Exim-Bike'u na Lagiewnickiej.[Edit] I zayebiscie mi sie w nich jezdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skix Napisano 1 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Wstępnie jestem zdecydowany właśnie na ten model shxc30 lub sh-m088. Najlepiej chyba będzie dzwonić po sklepach i pytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c4r0 Napisano 1 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Jak jesteś zdecydowany na model to może kup przez internet? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skix Napisano 1 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Bardzo chętnie ale najpierw chciałbym je przymierzyć, żeby się nie okazało, że są za wąskie itp [edit] dzwoniłem właśnie do dynamo, rozmiary kończą im się na 45, a potrzebuje 47 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darty24 Napisano 1 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Dla mnie buty na zamówienie o nr 48 przyszły do wspomnianego Exim-Bike' u. Model Shimano M088 jest wygodny i wystarczająco sztywny. Ale pojedź i sam się przekonaj co mają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skix Napisano 1 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Byłem w Exim bike i kupiłem model XC30. Przymierzałem też M088 ale jak na moją stopę były jakby za małe/wąskie. W XC30 czułem większy komfort, mam nadzieje, że rzepy dadzą radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadoLask Napisano 19 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Nie pamiętam jak sie sklep nazywa, ale ja swoje pedały i buty kupiłem w sklepie rowerowym na ul. żeromskiego przy kopernika. mieli tam dośc duży wybór pedałów. z butami było troche gorzej ale znalazłem coś dla siebie spokojnie moge polecić ten sklep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.