Skocz do zawartości

[światło przednie] Pytanie o lampkę Kross Dynabike - czy warto?

elano1000

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Czy warto kupić - http://allegro.pl/lampka-do-roweru-kross-dynabike-ladowanie-korba-i3345023696.html ciekawe, że można ładować z sieci, przynajmniej baterii nie trzeba by używać a z tego co jest podane dość długo świeci. Tylko nie wiem jak z mocą - jeżdżę praktycznie po nieoświetlonym poboczu, nieraz liń nie widać i przez to muszę również zjeżdżać na szosę żeby też do rowu nie wpaść, dlatego z przodu pasuje coś mocnego i jak to nie byłoby mocne to odpada. Do tego trzeba mi coś na tył (łącznie 100 zł obydwa) więc również muszę mądrze to wydać. Nie mniej jednak jak uważacie czy tę lampkę warto zakupić? Pisze też, że łatwa w montażu a mi właśnie pasuje zdejmować ją gdy parkuję rower koło zakładu pracy.

Napisano

Wątpię, żeby dała radę oświetlić drogę. To jest lampka pozycyjna i przy takim zastosowaniu powinna się sprawdzić. Do oświetlenia drogi potrzeba czegoś mocniejszego.

Napisano

W biedronce są lampki na głowę, ja kupiłem i będę próbował ją przerobić żeby wpakować ją na przód do roweru. Ma fajną regulację strumienia świetlnego, można zrobić kostkę, a można zrobić tak żeby oświetlała całą drogę i wychodzi jej to bardzo dobrze. Jedna wada to to że ma mocnego LEda który może niestety, albo stety przeszkadzać innym .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...