Koala98 Napisano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Myślę nad zakupem roweru, wybrałem dwa sprzęty z różnych firm i zastanawiam się który widelec jest lepszy... Dzięi za pomoc Wydaje mi się że RockShox jest lepszy..ale sam nie wiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rezox Napisano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Za 500zł można już kupić raidona x3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex232 Napisano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Szczerze to nie polecam XCR-a, szybko łapie luzy, maskara ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 30 Czerwca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 RS jest lepszy ... znaczy nie tyle leszy ale bardziej trwały, aaaale 28mm golenie ... do 29era ... nie to nie to. co najmniej 30 a zalecane by było 32mm. W okolicy 500-600 można by może wyrwać Epicona. Pooc 29" były w tej cenie. a jak nie Raidon jest dobra opcją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.