mariusz10 Napisano 28 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 O kurrr..Kleszcze??!! W tym tygodniu bylem 4 razy w Sowich ale nic nie widziałem,standardowo "oglądam" się po prysznicu.. Muszę bardziej na nie uważać pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adhed Napisano 28 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 W Sowich ich nie widziałem, tylko przy tym wjeździe ze Starej Piekarni na zielony, a to nie są chyba juz Gory Sowie, ale słyszałem ze w lecie w tamtym rejonie cesarskich skałek jest tego masa, serio oblazly mnie całego jakieś zmutowane latające paskudy i nie chciały łatwo zejść Dzisiaj za to wybrałem się w Gory Stołowe, bo są niedaleko. Ekstra, Broumovskie Steny robią wrażenie jak i cały regio on, fajne trasy, kamienie, korzenie, super ścieżki. Polecam odcinek do polskiej Pasterki i z powrotem Wyklepane z Nexus 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz10 Napisano 29 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Akurat Góry Stołowe "trochę" znam:) Mieszkam w Gminie Radków,do Radkowa mam 10 km,także śmigam tam po górkach:) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adhed Napisano 29 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Super region, ale tam niektóre piesze to naprawdę piesze, rower trzeba nieść Wyklepane z Nexus 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mibas Napisano 29 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 rok temu Miniówa Dolnośląska bazowała właśnie w Pasterce i było odjazdowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.