Gazowany0 Napisano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Witam, zastanawiam się czy taki amor http://allegro.pl/widelec-amortyzowany-m-wave-le-231-do-dh-downhill-i3352519280.html uda się do takiego przeciętnego dh? widać zę jest niezwykle duży więc przy wybojach czy dużych kamieniach by był idealny długi skok, mam swojego też zwykłego ale czasami już mi strzela na kamieniach. Jak myślicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 30 Czerwca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 DANE TECHNICZNE: amortyzacja sprężynowa skok około 80mm piwoty pod v-ki oraz mocowanie hamulca tarczowego pod IS 27 cm - długość rury sterowej 69 cm - długość od osi piasty goleni górnych 1 i 1/8 cala - średnica rury sterowej 2400g - waga około Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gazowany0 Napisano 30 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 jestem nowym uczniem jazdy powiedzmy dh zbudowałem rower i smiga ale nadal potrzebuje informacji, w dh mają podobną długość amorka chodzi mi oto ile wbija się rury w amorka, tutaj jest jej dużo bardzo dużo ale czy wchodzi tylko 8cm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcint96 Napisano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAH Powiedz że to żart Jak może być amor do DH jeśli ma 80 cm mm skoku ? Nie masz nic pojęcia o DH, chciał bym zobaczyć twój rower, którym tak sobie śmigasz, zjazd z górki wiaduktu to nie jest DH. Powiedz jakiego masz dampera aktualnie, ile mm tarcze, jakie hample? opony ? ramę ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 To jest imitacja amortyzatora do dh. Nie wiem jaki był zamysł producenta (poza zrobieniem wrażenia) ale tak wysoko umieszczone półki raczej nie gwarantują sensownej pracy ani bezpieczeństwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 30 Czerwca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Jeżeli twoje DH wygląda jak spacer po parku to widelec sie nada Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę ze widlice do tej dyscypliny kosztują ok 2000zł polskich. Widelec ładnie wygląda nawet, wiec można go sobie powiesić na ścianie albo ... gdzieś tam. Best choice for free ride ... Your very last ride Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzeslaw Napisano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Ten amortyzator nadaje się do wstawienia w ramkę i powieszenia... 80mm do DH śmiech na sali. Pierwsza lepsza chopka i jest w dwóch częściach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gazowany0 Napisano 30 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 śmiejecie się, zapylałbym jak dziki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Jak może być amor do DH jeśli ma 80 cm skoku ? Nie masz nic pojęcia o DH, chciał bym zobaczyć twój rower, którym tak sobie śmigasz, zjazd z górki wiaduktu to nie jest DH. Powiedz jakiego masz dampera aktualnie, ile mm tarcze, jakie hample? opony ? ramę Zanim urządzisz sobie turniej kpin poczytaj dokładniej opis aukcji (80 cm a 80 mm to spora różnica mimo wszystko). Rama w dh może być sztywna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 30 Czerwca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Rama w dh może być sztywna. No ba kiedyś to na sztywniakach jeździli ... ale i trasy były inne... Prędzej byś wąchał zapylone kwiatuszki, w skarpetki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzeslaw Napisano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Martwimy się o Twoje zdrowie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 30 Czerwca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Neich Autor tematu zapomnij o tej aukcji, o tym amorku i o tym "Sprzedafcy"- gwarantowane dłuższe życie w zdrowiu . Zresztą,mając na względzie kryzys w Polsce, nie pozwól,aby NFZ płacił za Twoje operacje i leczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gazowany0 Napisano 30 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 ok dzięki nie kupię go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcint96 Napisano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 To wykup sobie już miejsce na cmentarzu, może dentysta, ale wątpię że się przyda. No ale powiedz jaki masz rower Nie, tylko jak ktoś pisze że złożył sobie rower do DH, a pokazuje takiego amorka, to jestem ciekawy jak on to zrobił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 30 Czerwca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Dobra- decyzja podjęta. Koniec szydery. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.