Skocz do zawartości

[amortyzator] przód

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, zastanawiam się czy taki amor http://allegro.pl/widelec-amortyzowany-m-wave-le-231-do-dh-downhill-i3352519280.html uda się do takiego przeciętnego dh? widać zę jest niezwykle duży więc przy wybojach czy dużych kamieniach by był idealny długi skok, mam swojego też zwykłego ale czasami już mi strzela na kamieniach. Jak myślicie?

• Mod Team

DANE TECHNICZNE:

amortyzacja sprężynowa

skok około 80mm

piwoty pod v-ki oraz mocowanie hamulca tarczowego pod IS

27 cm - długość rury sterowej

69 cm - długość od osi piasty goleni górnych

1 i 1/8 cala - średnica rury sterowej

2400g - waga około

:woot::yes:

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAH

Powiedz że to żart :D

Jak może być amor do DH jeśli ma 80 cm mm skoku ? 

Nie masz nic pojęcia o DH, chciał bym zobaczyć twój rower, którym tak sobie śmigasz, zjazd z górki wiaduktu to nie jest DH.

Powiedz jakiego masz dampera aktualnie, ile mm tarcze, jakie hample? opony ? ramę ? 

Pozdrawiam :D

• Mod Team

Jeżeli twoje DH wygląda jak spacer po parku to widelec sie nada ;)

Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę ze widlice do tej dyscypliny kosztują ok 2000zł polskich. Widelec ładnie wygląda nawet, wiec można go sobie powiesić na ścianie albo ... gdzieś tam.

Best choice for free ride ... Your very last ride :D

Jak może być amor do DH jeśli ma 80 cm skoku ?  Nie masz nic pojęcia o DH, chciał bym zobaczyć twój rower, którym tak sobie śmigasz, zjazd z górki wiaduktu to nie jest DH.   Powiedz jakiego masz dampera aktualnie, ile mm tarcze, jakie hample? opony ? ramę

Zanim urządzisz sobie turniej kpin poczytaj dokładniej opis aukcji (80 cm a 80 mm to spora różnica mimo wszystko).

Rama w dh może być sztywna.  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...