Skocz do zawartości

[opony] Geax Mezcal 2.1 opinie wrażenia z jazdy

rockrider03

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

..i tak jak w temacie / w związku z tym że po zakupie conti race king 2.2 w wersji kevlar podstawowej nastąpiło u mnie kompletne rozczarowanie, powiem więcej - uważam że w tej wersji conti wcale takim "królem wyścigów" Nie jest jak to pieją co poniektórzy :icon_cool: szukam lepszej oponki.. i bardzo jestem ciekaw waszych opinii i uwag właśnie na temat Geaxa Mezcala... piszcie :icon_wink: 

Napisano

Sznib.. czytałem ale i tak dzięki za podsuniecie tematu :icon_wink: problem w tym że mało jest wzmianek o tym modelu i opinii / rozumiem że masz ew. miałeś tę oponke, więc powiedz tak z własnego doświadczenia jak ten model się spisuje na lekko wilgotnym lecz twardym podłożu mam na myśli teren nie asfalt a skoro nowa też o asfalcie to są naprawdę takie szybkie ? będą szybsze np. od smart sama 2.1 ? 4 mam szczególne pytanie jeśli chodzi może o ciut głębszy suchy piach /może nie mega kopny/ czy wytracakją dużo na prędkości po wjechaniu w takie podłoże ?? stawiają duży opór ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...