Tomciaz Napisano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Witam Brać Rowerową. Dziś o 14.11 doszło do kradzieży mojego Krossa Hexagona V2 (2010). Zdarzenie miało miejsce na parkingu rowerowym Biblioteki Uniwersyteckiej przy ul. Ratajczaka w Poznaniu, rower zapięty był na dwie blokady. Na monitoringu widoczna była grupka 3 jełopów w różnym wieku, na oko 22-28 lat, którzy doskonale znali się na swoim rzemiośle. Dwóch stało na czatach, trzeci przecinał linki (atestowane btw) na raty. Zajęło im to ok. 10 minut. Ponieważ u mnie w pracy doszło w ostatnim czasie do dwóch innych kradzieży rowerów, pragnę wyczulić Współplemieńców na kwestię zintesyfikowanej działalności tych zorganizowanych grup. Jeżeli chodzi o mojego Hexagonka: Foty http://www.forumrowe...-v2/?tab=images Rower ma kilka cech charakterystycznych: - rama jest utrzymana w czarno-czerwonej stylistyce, takoż siodełko, napis "KROSS" na ramie jest biały, - widelec przedni SR SUNTOUR XCR opuszczony do 75mm, czarny, - stalowe pedały Accent z czarną obramówką, - chromowany, 6 rzędowy wolnobieg, - czarne końcówki linek, - czubek lewej klamki hamulcowej ma kolor szpachli samochodowej, - na rurze podsiodłowej przyklejona jest naklejka Forum Rowerowego, - na górnej rurze trójkąta ramy jest niewielka szczerba w lakierze, - do tylnego odblasku przyklejony jest metalowy wizerunek św. Krzysztofa. Wszystkich, którzy mieliby jakiekolwiek informacje na jego temat bardzo proszę o kontakt! Rower ma dla mnie ogromną wartość sentymentalną. Pozdrawiam i życzę szerokości . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi