Oktanek Napisano 12 Maja 2006 Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Witam! mam ta meridke dobre 8 lat i nastał czas na suport bowiem cos zgrzyta jak sie kreci i czuc luzy! mam pytanie jaki jest typ suportu w tym rowerze? czy jest to zwykły suport czy moze jest on zespolony takie jak obecnie dominuja?? czy jeżeli jest tam zwykły suport czy jest możliwość zamienienia go zespolonym?? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 13 Maja 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Jest tam raczej stary, zwykły suport, ale bez problemu powinno się go dać wymienić na normalny. Najlepiej udaj się z rowerem do serwisu i niech zrobią to na miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
black rider Napisano 13 Maja 2006 Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 na pewno jest w niej najzwyklejszy suport bo mam rame z tego roweru i nie miałęm problemu żeby zamontować w niej kinexa. A co do serwicu to po co skoro to nie jest nic aż tak trudnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 13 Maja 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 A co do serwicu to po co skoro to nie jest nic aż tak trudnego Po to żeby kupić suport odpowiedniej długości no i jednak do jego wymiany potrzeba narzędzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.