Paszko96 Napisano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Witam Muszę wymienić amortyzator w moim Gt Outpost ponieważ się zużył. Niestety nie wiem jaki wybrać a górna granica mojego limitu to 300 zł. Mam V-ki i nie będę zmieniał na tarczowe.Ważę około 65 kg i mam około 180 cm wzrostu i ciągle rosnę. Interesuje mnie amortyzator ze skokiem maksymalnie 100 mm. Nie jeżdżę wyczynowo ani nie katuję sprzętu. Z góry dziękuję za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czyzu6491 Napisano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 nie wiemm gdzie jeżdzisz ale jeśli nie są to góry to wolałbym sztywny widelec np mosso, zaoszczędziśz na masie a i nie będzie problemu z nie działającym uginaczem bo w tej kwocie amortyzatora nie znjadziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paszko96 Napisano 28 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Wolałbym jednak mieć jakiś uginacz jak to nazwałeś ponieważ jeżdżę czasem po lesie i dość wyboistych drogach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamilos121 Napisano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 http://allegro.pl/nowy-lekki-spinner-sw7-80mm-1743g-xc-mtb-bialy-i3343085462.html Dokładasz i masz amortyzator która daję radę . Nic tańszego i gorszego nie ma co kupować . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paszko96 Napisano 29 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Czytałem o nim już niedawno. Zdecydowana większość mówi że nie jest to dobry pomysł kupować go, poza tym potrzebna jest jeszcze pompka która też kosztuje te 70 zł, a to jest już mocno powyżej budżetu mojego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spytrec Napisano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Rzuć okiem na Suntour XCR, daje radę i mieści się w budżecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paszko96 Napisano 29 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Czytałem o nim i jest to niezła propozycja ale z tego co piszą przy niższych temperaturach twardnieje a sezon mój zwykle nie kończy się zaraz po końcu lata a niejednokrotnie jeżdżę przy temperaturach w okolicy 0 stopni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rezox Napisano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Chyba masz za duże wymagania. W tej cenie pozostaje ci szukać czegoś używanego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paszko96 Napisano 29 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Jeżeli nie ma nic innego rozsądnego w tej cenie to będę musiał albo coś używanego znaleźć albo ten XCR. wolałbym nic używanego nie kupować bo nie mam nikogo kto mógłby mi to sprawdzić czy jest w dobrym stanie a sprzedającemu nie wierzę na tyle żeby go nie sprawdzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.