pitreeek Napisano 12 Maja 2006 Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 chciałem zakupic koszulke na rower, model taki jak w opisie, nie jestem z tych małych kruszynek, w klatce mam 113cm a w pasie 104cm i własnie problem czy wejde w koszulke takowa, niby rozmiar XXXL w klatce ma 116cm a w pasie tylko 96cm (tak podaje producent) czy to wogole jest zgodne z rozmiarami, ma ktos koszulke accenta? czy one trzymaja takowy rozmiar jak podaje producent? czy rozciaga sie to troche czy nie? bym przymierzył to w sklepie, ale juz sie nauczyłem ze w sklepach rowerowych mozna dostac tylko to co maja akurat na wystawie:/ a wiec brać XXXL i 116cm w klatce czy XXL 112cm? brzuch mi sie w zadna z nich nie zmiesi i tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dgim Napisano 13 Maja 2006 Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 daj spokoj ze sklepami rowerowymi, nie spodziewalem sie takiej zenady jaka zastalem kupujac, tzn chcac kupic, gdyz wciaz w trakcie realizacji jestem, wlasnie Accent'a w moim przypadku bralem pod uwage model Phantom i Amorillo, wybralem w koncu Phantoma, zamowilem w jednym ze sklepow sieci Accent, i czekam juz tydzien prawie i pewnie drugi bede czekal, zygac sie chce, z rekawiczkami podobnie, wybralem sobie model Sticky Fingers - Accent'a, wyrob po prostu wcielo, nigdzie ale to nigdzie nie ma, nawet tam gdzie juz ze 3-4 pary Accenta byly, szacun za te 3 to sticky... no way, tez zamowilem, rowniez czekam tydzien zjezdzilem sklepy w warszawie, jedna wielka kupa, go sport taki moloch, ponoc wspolpracuja z accentem, polki sklepowe zaprzeczaja jednoznaczenie takiej wspolpracy, maks sport to samo, 3 najnizsze modele - that's it co do rozmiaru, coz, sam mialem problemy z rozmiarem, w koncu zamowilem dwa rozmiary zarowno Phantoma jak i Sticky Fingers, L i XL, ja z tych kruszyn wzialem Phantoma bo ponoc troche luzniejszy, co do rozciagalnosci materialu, nie wiem, zobacze jak ja dostane dopiero, o ile to nastapi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majstermod Napisano 13 Maja 2006 Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Accent podaje na stronie masę sklepów, z któymi niby współpracuje. W większosci tych sklepów sprzedawcy twierdzą, że nigdy nie sprzedawali rzeczy Accenta, bo mają inne, a Accent tylko chiałby z nimi współpracować. Reklama jest więc na wyrost. Ja kupilem zestaw Avio: spodenki XL i koszulka S. Koszulka praktycznie nie naciąga się, więc weź to pod uwagę. Ponadto stójka jest dość wąska i mi obciera jabłko adama. Gumka na dole jest mocna aż koszulkę trochę podnosi. Przymierzałem napierw L, ale była lekko luźna. W kaltce mam 101cm. Rozmiary koszulek ogólnie są jednak zgodne z opisem. Z innych firm mam rzeczy w dokładnie takich samych rozmiarach i leżą tak samo. Swoją drogą dziwne, bo powinienem mieć cały komplet L przy moich wymiarach. W przypadku spodni trochę ciężko jest się wpasować. Mam w udzie 57cm, a w pasie 84. Nogawki XL lekko mnie cisną. Nie przeszkadza to, ale czuję że mam coś obcisłego na nodze. Spodenek L nie mogłem nawet włożyć. Lepiej przymierzyć najpierw choćby inny model w celu sprawdzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fokstrot Napisano 14 Maja 2006 Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 heh w krakowie z accentem jest taka sama sytuacja - nigdzie nie maja ich produktow, w moim przypadku koszulki. zjezdzilem sporo sklepow rowerowych /okolice mogilskiej/ i kicha. dzwonilem nawet do sklepu niby wspolpracujacego z accentem to gosc powiedzial ze nie maja nic z accenta. @dgim tez chcialem kupic tego phatnoma ale chyba zrezygnuje - jakos nie potrafie kupic betow bez ich uprzedniego przymierzenia. zamowiles koszulke w cykloturze czy gdzies idziej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dgim Napisano 14 Maja 2006 Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 zamowilem w koncu w sklepie z grupy ACCENT, w sumie tam gdzie kupilem rower, pod domem mam sklep, tak wiec przymierzanie jak najbardziej wchodzi w gre, malo tego, udalo sie zamowic dwa rozmiary, L i XL - tak samo rekawiczki, tak wiec bede mogl sobie na spokojnie przymierzyc i w konsekwencji wybrac rozmiar jeden z dwoch Tobie tez radze po prostu sie przejsc do sklepu z grupy Accent i zamowic, bez zadnych problemow zamawiaja, tu masz adresy sklepow http://www.velo.com.pl/sklepyaccent.htm we wtorek moze bede juz mial obie rzeczy, ale sie ludze dodam moze jeszcze, iz nie wszytkie sklepy z owej grupy maja ceny katalogowe, mam pod domem 2 sklepy, oddalone od siebie o jakies 100m, w jednym sa ceny katalogowe, w drugim niestety juz nie, zawyzaja o kilkanascie zlotych, pompka authora 37.90 u nich 45 z licznikiem bylo to samo, tak wiec to tez wez pod uwage pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fokstrot Napisano 14 Maja 2006 Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 moglbys wrzucic adresy sklepow z krakowa - cos nie dziala mi za dobrze ta strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dgim Napisano 14 Maja 2006 Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 choc troche teraz zaluje, iz nie zamowilem chocby modelu El Niño wizualnie dosc sensowna, do tego lepsza wentylacja calego boku/pach hm http://www.bikekatalog.pl/2006/ppg_fotki/f...32_17_01_06.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.