gonzol78 Napisano 28 Czerwca 2013 Napisano 28 Czerwca 2013 Witam szanownych forumowiczów Zastanawiam się nad kupnem roweru trekkingowego Kross Trans Alp 19" 2013 i mam pytanie. Czy tenże rower nie będzie dla mnie za duży? Mam wzrost 165cm, odległość między podstawą stopy a kroczem 74cm. Wg tabeli powinienem mieć ramę 18" lecz ten model nie oferuje 18". Najmniejsza męska to 19". Nie chciał bym kupić roweru który nie będzie pasował do mnie. Może jakiś inny rower w tym przedziale cenowym (2000zł)? Co sądzicie o tym zakupie.Proszę o opinie i odpowiedzi.Pozdrawiam Krzysztof.
mietek00 Napisano 28 Czerwca 2013 Napisano 28 Czerwca 2013 Witam szanownych forumowiczów Zastanawiam się nad kupnem roweru trekkingowego Kross Trans Alp 19" 2013 i mam pytanie. Czy tenże rower nie będzie dla mnie za duży? Mam wzrost 165cm, odległość między podstawą stopy a kroczem 74cm. Wg tabeli powinienem mieć ramę 18" lecz ten model nie oferuje 18". Najmniejsza męska to 19". Nie chciał bym kupić roweru który nie będzie pasował do mnie. Może jakiś inny rower w tym przedziale cenowym (2000zł)? Co sądzicie o tym zakupie. Proszę o opinie i odpowiedzi. Pozdrawiam Krzysztof. wedlu mnie to nie ma znaczenia i spokojnie mozna kupic
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.