barbapapa11 Napisano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Tak jak w temacie poszukuję amortyzatora o skoku do 100 mm. Zależy mi, aby zmieścić się w założonym budżecie. Co polecacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koristo Napisano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 epicon.xcr.reba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aciek Napisano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Mając 1000 zł chyba nie ma sensu kupować XCR-a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rezox Napisano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 First air, epicon lub raidon , chyba że znajdziesz używaną rebe (nie znajdziesz). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djmolo Napisano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Stałem przed tym samym problemem miesiąc temu. Wybrałem Rst First Air z manetką. Z tym co miałem nie ma porównania. Jestem zadowolony. Wysłane z mojego HTC Sensation Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Podobnie jak poprzednikRST First Air 29" http://velo.pl/czesci/widelce/rst/first-29-air Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.