SSG90 Napisano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Takie pytanie czy ta dźwignia (Przepraszam za odnośnik na sklep , ale nie chce mi się z google wklejać) http://rowerowy.pl/sklep/czesci/uklad_hamulcowy/dzwignie_hamulca/prd,dzwignia-hamulca-tarczowego-xt-prawa,rid,16376.html , do układu formula oro puro carbon , gdyż moja klamka kosztuje sama 100zł , pomyślałem czy nie lepiej będzie kupić całą dźwignię i zmontować z układem , lecz co mnie ciekawi to czy mineralny olej a układ formuly z dotem nie będą się gryzły i nie przepali mi uszczelek w tej dźwigni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Nie będzie do działało. Jeżeli zalejesz dotem to klamka będzie ciekła, jeżeli mineralnym to uszczelki w zacisku spuchną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piksel Napisano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Nie da się połączyć ze sobą układów pracujących na różnych płynach, albo inaczej, da się ale z marnym skutkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSG90 Napisano 26 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Tak że co polecicie , klamkę nową za 100zł czy poszukać tanich hampli formuły i je przemienić? bo nie ukrywam 250zł na carbonową klamkę to przesada, myślałem że można coś stworzyć z tego ale jak widać skazany jestem na bluesa ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 kilka dni temu na allegro był cały hamulec Oro Bianco i poszedł za 99zł. Jak nie jest to bardzo pilna sprawa, to czekaj przeglądając aukcje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.