johnjack Napisano 12 Maja 2006 Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 korba - shimano alivio 2006 przerzutka przód - shimano alivio 2006 (top swing czy down swing?) przerzutka tył - shimano deore XT kaseta - sram pg850 (5,0) łańcuch - sram pc48 czy to dobry wybór?? do tego manetki shimano alivio 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 12 Maja 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Myślę że to bardzo dobry wybór. Jedynie nad manetkami bym się zastanowił i raczej brałbym model 2005 bo w nich telewizorki są pod kierownicą i nie są tak podatne na uszkodzenia. Przerzutka przednia lepiej down swing bo jest trwalsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnjack Napisano 12 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 tak się zastanawiałem czy eni brać napędu na 9, ale doszedłem do wniosku, że i tak mi to nie będzie potrzebne ;D a lepiej kupić dobre komponenty na 8, jak średnie na 9 ;D czyli nie będzie problemu ze współpracą z korbą alivio i łańcuchem srama? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialykom Napisano 12 Maja 2006 Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 nie bedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.