Rulez Napisano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 I ja chyba będę musiał zmienić amor, cena oczywiście gra rolę dlatego zastanawiam się nad XMM 140 TS z wyprzedaży, to, że trzeba się pobawić w ustawianie wiem, wiem również, że po zabrudzeniu np. piachem potrafi się zablokować dźwignia ustawień, że stosunkowo często trzeba robić mały serwis (akurat nie problem), interesują mnie wrażenia z nieco dłuższego użytkowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 26 Czerwca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Rulez, obawiam się, bazując na kilku krótkich jazdach na XMM140 TS i długich na XMM 120 SS ,że przesiadając się z Minuty na DT się tylko zawiedziesz. Oczywiście to tylko moje prywatne odczucia,ale Minute i DT to dwie zupełnie inne ,odległe od siebie planety Czemu nie nowa Minute 140? http://ctbike.pl/manitou-minute-pro-amortyzator-2012-140mm-os-9mm.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 26 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Nie ma nowych Minute IT , ale pewnie skończy się na "zwykłej" Minute, choć coś z obniżeniem skoku czasami by się przydało ... może Revelation Dual position air (tyle, że drogi, trudno znaleźć ze "wykłą" sterówką i pod 9 mm). .. PS Moja Minute IT nie jest miękką kanapą, działa i nie nurkuje, przy 140 mm mam SAG 30 mm , tak mi pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.