Skocz do zawartości

[amortyzator] DT XMM 140 TS

Rulez

Rekomendowane odpowiedzi

I ja chyba będę musiał zmienić amor, cena oczywiście gra rolę dlatego zastanawiam się nad XMM 140 TS z wyprzedaży, to, że trzeba się pobawić w ustawianie wiem, wiem również, że  po zabrudzeniu np. piachem potrafi się zablokować dźwignia ustawień, że stosunkowo często trzeba robić mały serwis (akurat nie problem), interesują mnie wrażenia z nieco dłuższego użytkowania.

• Mod Team

Rulez, obawiam się, bazując na kilku krótkich jazdach na XMM140 TS i długich na XMM 120 SS ,że przesiadając się z Minuty na DT się tylko zawiedziesz. Oczywiście to tylko moje prywatne odczucia,ale Minute i DT to dwie zupełnie inne ,odległe od siebie planety

Czemu nie nowa Minute 140?

http://ctbike.pl/manitou-minute-pro-amortyzator-2012-140mm-os-9mm.html

Nie ma nowych Minute IT ;) , ale pewnie skończy się na "zwykłej" Minute, choć coś z obniżeniem skoku czasami by się przydało ... może Revelation Dual position air (tyle, że drogi, trudno znaleźć ze "wykłą" sterówką i pod 9 mm). ..

PS

Moja Minute IT nie jest miękką kanapą, działa i nie nurkuje, przy 140 mm mam SAG 30 mm , tak mi pasuje :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...