Gość spamcop Napisano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Szukam chętnych na taki kilkudniowy wyjazd Wrocław (Dolny Śląsk) - wybrzeże Bałtyku? Może, ktoś już zaplanował, a ja nie zauważyłem? Interesują mnie terminy do 10 lipca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biegan Napisano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Nie lepiej po samym wybrzeżu ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adhed Napisano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Ja planowałem podobny wyjazd, ale chyba jednak zdecyduję się właśnie na samo wybrzeże tj. pociąg o Świnoujścia, jazda wybrzeżem, pociąg z Gdańska do domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biegan Napisano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 i to jest opcja hehe ) po 6 lipca bardzo fajny termin ) tylko ze ja z Ostrowa Wlkp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel95 Napisano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Siema! w maju pojechałem z kolegą z Wrocka do Międzyzdrojów w dwa dni na roweruch mtb. Pierwszego dnia wyjechaliśmy do Gorzowa Wielkopolskiego (270km) jechaliśmy od 4:30 z rynku do 20:13 spaliśmy w domku. Drugiego dnia z Gorzowa Wielkopolskiego jechaliśmy już nad może, wyjazd ok 6 i dojazd przed 2o (wyszło ok 220km) Powrót z Międzyzdrojów pociągiem, po nocy przespanej na dworcu. BILET KOSZTOWAŁ DLA MNIE 27 zł ! pociągami regionalnymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.