zajumanygiant Napisano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Kradzież w biały dzień, o 16,15 jeszcze stał, o 17.50 po rowerze ani śladu, stało się to w centrum miasta, w godzinach kiedy masy ludzi, wędrują tamtędy z pracy/ uczelni producent- giant model- rainier numer seryjny ramy- GA9Y48..-> tu jeszcze dwie cyferki kolor- czarno szary cechy charaktrystyczne- naklejka z napisem we deal with monkey business do przedniego koła doprowadzona linka prędkościomierza, na kierownicy po prawej stronie element mocujący wyświetlacz prędkościomierza, wyświetlacz biegów obdrapany po upadku, podobnie jak miejscami odbrapania lakieru na ramie osprzęt: z przodu przerzutki shimano sis, z tyłu deore hamulce: giant root amortyzatory- przód na jednym z kół obręcza master disc, na drugim czarna- różne kolory rower prawie 5 letni, wiec nie wiem na co ZŁODZIEJ się pokusił, dla mnie ma wartość sentymentalną... mimo ze kradzież z dokładnym opisem ( wielu ) cech charakterystycznych zgłoszona na Policję, będę wdzięczny za każde info zajumany.giant@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aciek Napisano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Kradną wszystko. ;/ przypięty linką? Życzę odnalezienia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajumanygiant Napisano 25 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Przypięty, masa ludzi tam sie przewija a i tak nie było to problemem dla złodzieja Kradną wszystko. ;/ przypięty linką?Życzę odnalezienia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowerzysta01 Napisano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 jeśli można wiedzieć czym był przypięty, może pamiętasz model? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajumanygiant Napisano 25 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Model konkretnie nie wiem jaki, była to typowa zapinka sprężynka tyle że z grubego splotu stali nie było to niestety zabezpieczenie typu Kryptonite U-Lock Evolution Series 4... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi