bartek1182 Napisano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 ile może kosztować w przeciętnym rowerowym dolanie płynów itp. ogółem przygotowanie do sezonu? samemu wolę nie, bo z hydrauliką nie miałem nigdy do czynienia, z mechanicznymi owszem, więc wolę nie ryzykować, bo koszta mogą się zwiększyć z moimi zdolonościami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSG90 Napisano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Ja za odpowietrzanie oraz uzupełnienie hamulców zapłaciłem 60zł za oba hamulce ( tak wiem dość sporo ale to serwis z czegoś muszą żyć) a teraz sam zaopatrzyłem się w zestaw do odpowietrzania ( 40zł i zestaw na lata) + buteleczka dota 5 w granicach 12-15zł i naprawdę żadna to filozofia , jedynie by mieć do tego sprzęt to się da wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek1182 Napisano 24 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Ja za odpowietrzanie oraz uzupełnienie hamulców zapłaciłem 60zł za oba hamulce ( tak wiem dość sporo ale to serwis z czegoś muszą żyć) a teraz sam zaopatrzyłem się w zestaw do odpowietrzania ( 40zł i zestaw na lata) + buteleczka dota 5 w granicach 12-15zł i naprawdę żadna to filozofia , jedynie by mieć do tego sprzęt to się da wszystko 60 złotych powiadasz? cóż, pójdę pierw do fachowca, on to zrobi ja się przyjrzę i kupię sobie jakiś zestawik mam zaprzyjaźnionego mechanika od rowerów DO ZAMKNIĘCIA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSG90 Napisano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 To zależy ile przy nich pracy jest , zdarza się odpowietrzać i coś może pójść nie tak , jeżeli mieszkasz w większym mieście może uda się taniej , bo u mnie w mieście są 2 serwisy tylko i w jednym powiedziano mi że " O panie pierwszy raz na oczy te hamulce widzę , nie mamy do niego zestawu jedź pan do drugiego" zajechałem , też nie mieli ale że był młody to sam osobiscie z domu przywiózł zestaw i mi odpowietrzył . Naprawdę dużo zachodu do hamulców nie ma , 2 strzykawki 2 wężyki olej i torex/imbus i dobre piwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.