Skocz do zawartości

[hamulce] - Klocki półmetaliczne do BR-M486

andrzejl

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Przetrząsałem internet i nasze  forum i nic nie znalazłem o tych klockach półmetalicznych - opinie, sugestie etc... do moich hydraulików SHIMANO BR-M486. Czy mógłby wypowiedzieć się jakiś użytkownik tych klocków ?

Obecnie moje standardowe oryginalne SHIMANO B01S już ledwo żyją i nie wiem czy mam wymieniać na takie same lub kupić coś z tego co powyżej. Najdroższe są JAGWIRE ale czy najlepsze ? Jazda raczej rekreacyjna bez szaleństwa, trochę zjazdów, bez błota ale czasem trochę pyłu i piachu się może pojawić. 

Z góry dzięki 

Napisano

Dziękuję Ci serdecznie. Rozumiem, że z innych nie korzystałeś. Czy jest ktoś na forum kto może się wypowiedzieć na temat pozostałych ? 

Napisano

Mialem m486 z jagwire, zywicznymi shimano, a2z polmetalikami i jeszcze jakies jedne sie przewinely. Ogolnie a2z ma najlepszy stosunek ceny do jakosci. W m596 znow mam a2z i jestem zadowolony.

Wysłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk

Napisano

Ok kupiłem dwa komplety A2Z - zobaczymy :) Co do opinii do pozostałych jak ktoś używa lub będzie używał proszę o odpowiedź - będzie dla innych :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...