Skocz do zawartości

[Lubrza] 30.06.13 Kaczmarek Electric MTB

anys

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Wybiera się ktoś może z Poznania do Lubrzy i przypadkowo ma wolne miejsce (biker+ rower ofc)

Dołożę się do paliwa ofc

Napisano

Prosto i szybko? To co było kiedyś? :D Sporo osób miało 29'', też chyba sie przerzucę. Ja jestem średnio zadowolony, ale jak na pierwszy start jest ok.

Napisano

Rafał, prosto i szybko, bo forma i technika idzie w górę ;). Też w zeszłym roku odebrałem Lubrzę jako jakąś całkowitą masakrę, pewnie przez gorąco jakie wtedy było. Teraz jechało się miło - momenty bardzo szybkie, ciężkiej nawierzchni jakby mniej (mimo że trasa prawie ta sama) i wynik znacznie lepszy :).

Dzięki za współpracę na sporym kawałku :).

Napisano

Mi jakoś nie poszło. Pierwszy raz na Kaczmarku byłem, ale chyba źle zrobiłem że wybrałem Mega. Gdybym wybrał mini byłbym nawet wysoko bo pierwszą rundę jechało się świetnie i czas wyszedłby pewnie coś koło 1h 12m

Napisano

Rafał, prosto i szybko, bo forma i technika idzie w górę ;). Też w zeszłym roku odebrałem Lubrzę jako jakąś całkowitą masakrę, pewnie przez gorąco jakie wtedy było. Teraz jechało się miło - momenty bardzo szybkie, ciężkiej nawierzchni jakby mniej (mimo że trasa prawie ta sama) i wynik znacznie lepszy :).

Dzięki za współpracę na sporym kawałku :).

Hehe rok temu zjechalem na mini po tej przeprawie przez rzeczke czy jeziorko, tuz przed rozjazdem :D

Wkur... sie ze przez jakies bajora mnie pedza, a koledzy na mecie ze przeciez mostek tam byl...

Teraz pelna kulturka, po mostku :)

Btw. skrot na okolo powalonego drzewa byl genialny, na czuja polecialem za Toba i sie oplacilo :)

Napisano

Ja pojechałem na spokojnie w MINI z II sektora. Po ostatnich pechowych Kaczmarkach chciałem deczko ostrożności. Największego pecha miałem w Kargowej bo połamałem siodełko ale dojechałem jakoś do mety... Strata ponad 10 min wtedy była.

To jest mój pierwszy sezon w maratonach. Oprócz Kaczmarka jeszcze pojadę do: Łagów, Wieleń, Międzyrzecz. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...