z0neee Napisano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Witam serdecznie, Udało mi się zakupić dzisiaj ramę full cannondale DH 2000 za 70zł ale wpisując tą nazwę w googlach nie pojawia mi się taka rama, czy jest to w ogóle connondale? Zastanawiam się czy nie napisać do gościa i odwołać moją ofertę albo kupić z głodu nie umrę, a rama ciekawie się prezentuje - czarny spej i będzie cacy. Spotkał się ktoś kiedyś z taką ramą? link do allegrohttp://allegro.pl/show_item.php?item=3349967340 z góry dziękuję za odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek22 Napisano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Nie spotkałeś sie nigdy z firmą Cannondale ? Jak wpisujesz w gugle to ci nic nie znajduje ? To albo wpisujesz zle albo cos z łączem masz. Oczywiscie ze jest taka firma i jest ona jedną z tych topowych. Fajna rama i jak ją kupisz to radze ci nie malować bo bedzie no name, a po drugie oryginał najładniej wygląda, ale zrobisz jak zechcesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
z0neee Napisano 24 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Widocznie mam za słabego kompa.... Czy ja pisałem, że nie znam firmy cannondale? Wpisz sobie w google full cannondale DH 2000 i sam zobacz, a potem się wypowiadaj bo to nie ma w ogóle sensu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Moim zdaniem to nie jest rama tej firmy. - to jest wielozawias a historyczne Cannony nie miały takiego zawieszenia - nieszlifowane spawy - Cannon ma taki znak rozpoznawczy.. To "jakaś" z abytkowa rama (ma tylko piwoty bez mocowania tarczówki), ale pocieszające jest że to czterozawias.... Ps. jeden rzut oka na oryginał jednoznacznie określa niezgodność towaru z nazwą. Gdybam po długości całkowitej amortyzatora że zawieszenie ma skok 80-100 mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.