LukaszBike Napisano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Cześć, nie ma ktoś ochoty skoczyć na Singltrek pod Smkem w piątek 05.07 (ewentualnie sobota 06.07). Ewentualnie rozważam przejazd z Noveho Mesta lub Świeradowa na Stóg Izerski a potem przez Polanę Izerską, Orle do Szklarskiej i powrót asfaltem do Świeradowa lub czeską stroną jakimś szlakiem (60 - 80km) Trasa górami, średnie tempo, taki bardziej backcountry z czasem na podziwianie przyrody jednak na weselszych odcinkach można pogonić, dlatego preferuję osoby z kondycją i przynajmniej przeciętną techniką. Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adhed Napisano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Lukasz, zapraszamy na zlot forum w tym terminie! Bedziemy jezgzic i po gorach - planowany Harrachov i po singlach. W sobote na bank single bo bedzie duza impreza w centrum - m.in. testowanie rowerow Tapniete z Granda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swistak40 Napisano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Kiedy jest ten zlot forum i gdzie są o nim informacje? Oczywiście się tam wybiorę. PS Witaj Adamie, znamy się. Musimy się kiedyś umówić na jakiś wyjazd. Pozdrawia kolega z Lubania na srebrnej Meridzie (obecnie czerwony Specialized) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adhed Napisano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Mówiłem, że info o zlocie za bardzo ukryte, wiele osób nawet o nim nie słyszało. Zlot - info i zapisy Zlot - dyskusja @swistak - tak myślę kim Ty możesz być z dobre 15 minut i wreszcie zgadłem - Michał prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LukaszBike Napisano 25 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Na cały zlot się nie załapię ale może jeden dzień wspólnego jeżdżenia się uda. Najbardziej pasuje mi piątek, w sobotę siostra ma urodziny i to dla niej będę się tułał 300 km. Jest jakiś konkretny plan zlotu? Cała dyskusja ma dużo stron, przydało by się jakieś podsumowanie, które będzie łatwo dostępne, np. w sobotę o 10 jedziemy do Nowego Miasta itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adhed Napisano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 To znaczy pewne jest tylko to gdzie bedziemy spać w czasie zlotu czyli w tej agroturystyce Wszelkie plany dotyczące wycieczek ustalimy pewnie dopiero na miejscu i każdy pojedzie gdzie będzie chciał Jak mówiłem w sobotę pewnie Singltreki, bo będzie fajna impreza, a co do wycieczek to jeszcze nie wiadomo kiedy i gdzie dokładnie pojedziemy. Planujemy taką trasę: Świeradów > Chatka Górzystów > Orle > Harrachov (skocznie, wodospad) > Jakuszyce > kopalnia Stanisław > Wysoki Kamień > Szklarska > Świeradów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LukaszBike Napisano 25 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 a masz to zaplanowane na piątek czy sobotę? Trans świetna, to coś, o co mi chodziło. Jeśli by była możliwość, to chętnie się dołączę. Jeździłem tak w młodości ale z Harrachova wdrapałem się jeszcze na Szrenicę a potem Śnieżne Kotły, Przełęcz Karkonoska i do Jeleniej Góry. Piękna trasa ale miejscami zakaz dla rowerów i od Śnieżnych Kotłów trochę prowadzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adhed Napisano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Też ostatnio byłem na Szrenicy, ekstra widoki, góry są najlepsze Ta trasa raczej na bank nie w sobotę, bo będzie ta impreza. Zlot mamy oficjalnie od piątku do niedzieli (niektórzy przyjadą już w środę), ale te trasę możliwe że zrobilibyśmy w piątek (na cały dzień) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LukaszBike Napisano 25 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 A tak teraz zauważyłem, że jesteś z Gryfowa. Ja również pochodzę z Gryfowa Do Świeradowa jedziesz rowerem? Jeśli będziecie trasę robili w piątek i byłaby taka możliwość, to ja się chętnie wybiorę z Wami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adhed Napisano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Tak jadę rowerem Tylko że w środę rano, bo przyjeżdżam na zlot wcześniej, bo i tak nie będę miał co robić w domu, a gdzieś tak czy siak bym pojechał. Myślę, że trasa całkiem prawdopodobnie że wpadnie właśnie w piątek, bo wtedy oficjalnie zacznie sie zlot i będzie więcej osób. Dołączyć może całkowicie każdy, to nie jest jakiś zamknięty zlot i wycieczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LukaszBike Napisano 25 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 to ja się wstępnie piszę, mam nadzieję, że pogoda się opamięta. Jeśli to nie problem to podeślij mi może na priv numer tel, łatwiej się będzie dogadać na wyjazd. dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.