sauber94 Napisano 26 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Pierw kupię części następnie będę go upiększał jeżeli do tego będzie się nadawał i jakoś prezentował. Na sam początek oczywiście zamierzam rozebrać rower, później pociągnąć szprejem ubytki, zapolerować, złożyć koła, złożyć rower na nowych komponentach no i dalej będę bawił się z oświetleniem. Zobaczę później czy naklejasy będą pasować i wspóltworzyć harmonię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sauber94 Napisano 30 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Witajcie po długiej przerwie ! Nadszedł ten dzień kiedy w końcu WIGRY stanie na nogi. Rowerek rozkręcony co do śrubki. Rama przygotowana do poprawki lakieru. Zastanawiam się tylko nad jedną rzeczą i może Wy mi w tym pomożecie. Mostek, kierownicę, sztycę, rafki chcę pomalować na jeden kolor. Co wybrać: czarny mat czy może czarny połyskliwy kolor ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stepchen Napisano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Jak dla mnie czarny mat jest przerekalmowany, jak przeglądam rowery na allegro to jeszcze nie widziałem takiego w czarnym macie który by dobrze wyglądał. Tymbardziej nie wyobrażam sobie tego w Wigry, ja bym ci radził czarny połyskowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sauber94 Napisano 30 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 No ja też właśnie przeglądam, jakby wigry wyglądał to bym musiał się sam przekonać. Na każdym rowerze inaczej pasuje. Pozostaje jeszcze karbon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Zajrzyj do mojego garażu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sauber94 Napisano 30 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 No źle nie jest. Tylko Ty pomalowałeś ramę na mat. Ja tak jak wyżej pisałem chcę pomalować sztycę, mostek i rafki. Myślę i wymyśleć nie mogę co począć. Chyba zaryzykuję i pociągnę czarnym matem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pentagram1985 Napisano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Elegancki bike, siodełko trochę za bardzo zadarte ku górze. Nie bolą Cię jajka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sauber94 Napisano 30 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 ahahah jajka to aż mnie palą ogniem Nie no siodełko mam obecnie ustawione prościutko. Kupiłem je za pare dyszek bo już nie mogłem wytrzymać siedzieć na oryginalnym. Jeżeli masz jakąś propozycję to chętnie wysłucham. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.