darecky Napisano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Witam pojawił mi się olej z manetki xlock w miejscu mocowania przewodu hydraulicznego do amorka. Próbowałem dokręcić śrubkę ale nic to nie pomaga. Pamiętam, że był podobny wątek na forum jakiś czas temu, ale nie umiem go odnaleźć. Jak sobie poradzić z nieszczelnością? Jaki to olej "5WT" do zastosowania, czy zestaw poniższy będzie konieczny do odpowietrzenia blokady? pozdrawiam olej 5wt srama do amorków znalazłem w necie. Pozostaje kwestia pocenia/wycieku, czy da się to uszczelnić przez wymianę uszczelki, czy konieczna będzie wymiana końcówki/baryłki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobike Napisano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Jeżeli wyciek jest na banjo przy tłumiku to można spróbować wymienić uszczelki, jak cieknie między banjo a przewodem to chyba trzeba przewód lekko skrócić, olej w tym układzie to mineralny 5wt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.